Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Csúnya nap volt ma a vilàgon.. kèrdès ki meddig esik... vajon ricsi hosszútàvon meg tudja úszni az esèst? Vagy követi majd otit... hà ott ma longos kivègzès volt....
Igaz hogy teljesen kezdő vagyok de a pf által berajzolt trendcsatorna szerintem akkor is egy vicc!!! Szerintem(!) az eredeti támasz vonal igazából az általuk rajzolt csatorna közepénél húzódik, ráadásul nem is párhuzamosról van szó, hanem inkább egy ék alakzat jönne ki ha az általuk rajzolt csatorna nagyjából középső sávjánál húzzuk meg a vonalat! Egyrészt Ricsi kiesett a korábbi csatornából (annak a jelölésével mi van?) másrészt azon a középtájon vagy 5 pont esne az egyenesre! Egy olyan egyenesre ami meredekebben ememelkedik mint az általuk rajzolt támasz szint és sokkal inkább egy hatalmas ék alakzatot formál az ellenállás vonallal mint párhuzamos csatornát!!! Most ezek félre akarják vezetni a népet vagy csak én vagyok a hülye? Ti is oda raknátok a támaszvonalat ahová a pf???
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.