Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ahogy a kexelo fórumtárs mondta, a forgalom nem vmi acélos ... , így kicsi az esély az áttörésre ma, pláne szignifikánsan (záróban el tudom képzelni persze), de ha ha meglesz a 2. szép deli fehér katona annak nagyon örülnék... ha átviszi maholnap a "nyóccázat", akkor nálam újabb sávtartomány indul aminek elsődleges célára 5K (5032-461.8%), másodlagos pedig 5150-200 (5165-500%)... szóval ZsugaBubunak egészen biztosan tetszene ("ha kicsi a tét kedvem sötét")
Igen, nincs a 4600 közelében, de azért annak eléréséhez még 3%-os esés sem kell, úgy hogy "démoklész kardja". Egyébként a tegnap délutáni, és a ma folytatódó észak reményt ad egy újabb 4800-on túli támadásra. Mindenesetre jó jel, hogy már papíron sem vagyok pirosban :)
Ami fura, lehet csak nekem: az FDA levele után nem siettek felek megnyugtatni a kedélyeket, nem erősítették meg, hogy ennek ellenére végig csinálják, stb.
Tehát nincs semmi konkrét alap, inkább csak megérzés...valamelyest ismerve az amerikai tőzsdei cégek magatartását, ahol ennél kisebb pitty-puttyra is rögtön összehívnak egy sajtó értekezletet, kiadnak egy közleményt, stb.
felfelé, és a ft romlás is, valamint a bux karbantartó szerep is, valamint a short kinyírás ..., de amúgy túlfűtött én is tisztában vagyok vele poziból...
Quastor:
"A RICHTER régen várt korrekciója zajlik, 4 600-as előző csúcsot vette célba, itt nagy harc lesz majd az eladók és vevők között, érdemes ezen a szinten résen lenni."
..miután jelenleg a közelében sincs a 4600-nak ... óvatosabb elemzést írtak
Szokásos Ricsi sztori. Esni kellene neki, de nem akar, sőt a lagymatag forgalmat kihasználva felkötik. A folytatásban oldalazás szokott lenni és váratlan kilövés...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.