Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem kell ahhoz rajzoló, szerinted azt hányan használják még rajtad kívül?
Ez olyan, mintha 5000-en nyernék az ötöst.
Itt, minden alapvetőt megtalálsz, a többi rajtad múlik. link
Igen tudom!:-) Kockázat nélkül nincs nyereség. Hidd el, nagyon készülök a beszállóra! Egyszerűen csak arról van szó, hogy idáig jobbára megérzésre, találomra, mások véleménye alapján szálltam be és ebből elegem lett! Most próbálom tanulással megalapozni a döntésem. Sajnos még csak az indikátorok tanulmányozásánál tartok...
Szeretnék találni egy jól átlátható, könnyen kezelhető grafikon rajzolót, ami tudja kezelni az indikátorokat is. Az sem baj ha fizetni kell érte ha megéri az árát.
Egyébként meg tudná nekem indokolni valaki, hogy a 4600 mitől erős támasz?
Csipegetsz mar? Szerintem erdemes! Figyelj..,4600 eros tamasz, azaz innen 2% eshet,de 4600-rol hamar visszajohet a jelenlegi szintre.., viszont ,ha megindul felfele 5-6% nyerhetsz..,csak azert mondom, mert tudom , hogy Te is bizol a Richterben!
Ha penzt akarsz keresni valahol be kell szallnod,kockazat nelkul ez nem megy!
híres és valós az a sztori, hogy a 90-es években több Nobel díjas (!) közgazdász vezetett egy alapot, és rövid időn belül az alap az értéke 95%-át bebukta. rákeresek a neten.
Hát mondassz valamit!:-) A legjobb az lenne ha a tudatlankodásuk előtt szólnának nekünk is!:-) Egyébként keddig lehet bármi! Nem lepődnék meg, ha akkor egy olyan hír jönne, amitől megint kitörne a ralli! Mi van ha a tudatlan alapok mégis tudnak valamit? Én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy százmilliók elköltéséről döntő, befektetési alapoknál dolgozó brókerek megalapozatlanul vegyék egy cég részvényeit raklap számra.
Most mar a tudatlan alapok is felvilagosultak akik elhittek ezt a semmitmondo sztorit es csak vettek, csak vettek draga penzert.., most meg ott allnak a kezukben egy csomo ertektelen papirral..,hagyjad mar!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.