Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hi Accept, azt gondoltam , hogy ott lesz az alja, de miután elérte úgy tűnt , hogy onnan visszapattan.., sajnos utána egy jó fel órán keresztül nem tudtam figyelni, mikor visszajottem pont 702-on volt.., Mennyit kothettek a fibod kornyeken es mennyi ideig tudta fenntartani az esést? Sajnos csak az utolsó 50 kötést látom RC-nél, ezért kérdezlek..
Nem tudom, hogy feltűnt-e másnak is, hogy a linked alapján csak 2006-os és 2010-es dátumok szerepelnek és most lesz egy 2014-es is.
Szerintetek mi köti össze ezeket a számokat?
Segítek, mindegyiket +4 hozzáadásával kapjuk meg.
2006+4=2010+4=2014 ez az egyszerű képlet után úgy gondolom, hogy idén új csúcsra megy.
a 6 napja kialakított meredek emelkedő trendvonal nem sérült, doji gyertya, visszatérés a boli felső szára alá...
jókedv esetén a szeptemberben indult(!) emelkedő trendvonalon tovább halad(hat)...
délután a 376.4% fibo szintem (4734) környékén bóklászott, innen szagolt le jó 4700-ig, majd záróban fel... érdekes ...
Van bizony..,tettem bele én is es most természetesen úgy gondolom hogy a Ricsi korrekcióját a mai adok-kapokkal lerendendezetnek tekinthetjük es mehet megint fel az égbe!!!
Te már csak tudod, hiszen élőben láttad Molly előadásában ! (vicc)
... bár ott rendkívül megtévesztő volt, ugyanis volt forgalom (!!), csak éppen 2-3 kötés formájában elő ... mocskosul ravasz volt ...
Ne aggódj. Inkàbb lègy rèsen. Ne hidd hogy megàllàs nèlkül megy az ègig. Ha egy papír emelkedik akkor mindenki a csillagos egeket vàrja, ha esik, akkor meg a legnagyobb mèlysègeket, ez így is van rendjèn. De javaslom nèzd vissza a papírok chartjait jópàr èvre visszamenőleg. Nincs olyan, hogy egy papír töretlenül emelkedik az idők vègezetèig. Szóval lesz mèg jó beszàlló... csak okosan kell belèpni.
"Az alapokon kívül a kutyának nem kellenek ezeken a szinteken a részvények."
Nos 3230-ért se kellett a "kutyának sem" ... szted kisbüfik húzták fel ?
"otival elég hasonló volt a görbe,nagyjából egyszerre tartottak szünetet itt is,ott is"
ezt már akkor lehetett tapasztalni amikor először kezet fogtak"...
"Ha várható osztalék alapon nézzük,nagyjából a felét éri"
no comment...
"Szerintem ezt a mostani szárnyalást nevezhetjük -szaknyelven - fals kitörésnek."
Nem ilyen a fals kitörés ...
link
Úgy tudni csúszik az új gyógyszer bevezetése a második negyedévre.
Törölt felhasználó2014. 01. 15. 17:22
Bírom,hogy az elemzésben a tegnapi felhúzásra azt írták,hogy most megmutatkozott a Richter ereje.Hááát - szvsz-inkább a gyengesége.Az alapokon kívül a kutyának nem kellenek ezeken a szinteken a részvények.Mikor a robotok abbahagyták a vásárlást fél órára, rögtön mélyrepülésbe kezdett.Nem tudom figyeltétek -e,de az otival elég hasonló volt a görbe,nagyjából egyszerre tartottak szünetet itt is,ott is.
Ha várható osztalék alapon nézzük,nagyjából a felét éri,nem is értem a 2-3%-ért miért "veszekednek" érte.Szerintem ezt a mostani szárnyalást nevezhetjük -szaknyelven - fals kitörésnek.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.