Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
En is igy gondolom, ezert vasaroltam..,most 4900- ig "biztosan" elmegy, gyors jelentes utan szerintem feljebb is.., a Cariprazine hir fogja befolyasolni utana -hozhat korrekciot,vagy tovabb fel...Tavaly osszel 6000-es celarat almodtam meg iden karacsonyra!
The only way is UP,baby!
Ha az alapok vásárolnak akkor megálló csak akkor lesz,ha megjönnek az eladók kellő számban,mert az eddigi egy hét elég gyengécske volt az ő szempontjukból.Nyilván soksok csilliárdért vásárolnak,az meg ilyen forgalom mellett lassan jön össze.Én még nem mernék shortolni.Igaz belevenni sem.Szóval szerintem nagyobb forgalom kell a megállóhoz.
ne aggódj, lesz ez néhány bap múlva 4500 környékén. Ma/holnap a kisbefektetők realizálni fognak. 1 hét alatt brutálisat vágtázott a papír...
múlt héten 4265 volt a minimum. Egy hét alatt 12% prémium. Szóval nemigen fognak most tökölni. Ekkora emelkedést muszáj realizálni. Én picit (utólag okoskodva) elkapkodtam, 4710-nél kiszórtam. Full.
ok, de előbb egy kis korrekció már időszerű lenne. Ugyhogy most egy pici short erre az ugrásra.. Nem egy tuti pozició, de ennyi ugrálás után már kell egy kis profitrealizálás valakinél.
4900 elmegy.., sajnalom, hogy nem maradtam bent, de Otival csinaltam 5%-ot iden.., ricsivel 10 folott lennek..,de nem panaszkodom, vegulis januar kozepe van.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.