Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
igen, csipegetek. Lehet, hogy ideiglenesen látszólagos veszteséget mutat a pakkom, de úgy látom, igazán nem akar esni. Én már a 4950et vizionálom. Utána nem bánom, ha "beszakad".
PF:"Az elmúlt napokban valósággal szárnyaló Richter árfolyama viszont 0,5 százalékot esett, amiben az is szerepet játszhat, hogy hivatalos cáfolat érkezett a korábbi piaci pletykára, mely szerint a társaságot felvásárolhatja a Forest."
Nyitas utan valaki nagy volumenben vasarolt (ezzel felhuzta az arfolyamot is) azota csak csurog lefele..,szerintem meg meleg a suti..!
Te mar dezsmalgatod?
Akkor be is shortoltad? :) Az a baj, hogy én nem vagyok ilyen szemléletű... :(:( de shortold le ricsit, otit is vagy 400-500Ft.-al, hogy alacsonyan tudjak venni!!! :):)
Törölt felhasználó2014. 01. 15. 09:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
:):) na akkor már be is shortoltad mi? :):) shortoljam én is? De nem vagyok ilyen szemléletű :(:( én longos vagyok. De essen, mert alacsonyan akarok venni!!! Shortold le ricsit, otit 400-500 Ft.-al :):)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.