Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Április 28-án, 15:00-kor tartja éves rendes közgyűlését a Richter a Budapest XIV. ker. Stefánia út 34. szám alatt. A társaság igazgatósága a 2007-es évi eredmény terhére részvényenként 450 forint osztalék kifizetését javasolja.
sokunkat fognak holnap likvidálni azt hiszem. egyébként még azoknak akik bíznak, hétfön kamatemelés, ez annyira kell a tőzsdének mint pöcsömnek a láncfűrész, és még ez egy lapáttal rá is tesz ezekre a hatásokra.
nekem meg az a meglátásom hogy szarunk mi usa-ra meg a világra és a maszop-szadesz egészségbiztosítási látszatvita óta esünk már mint a kő... csak azt nem értem, hogy a szar hazai piac kb. X kis %-ot jelent már a Ricsinél, az ügylet után meg főleg... persze h qrva nagy tartozások vannak felhalmozva kórházaknál meg a gyógyszer nagykereknél de az ügylet után ezért láttam még valamilyen szinten indokoltnak a 36-37-re zuhanást.... de hogy még a nyári kinlódás alá menjünk.... hát ez vicc..2007-et végig kinlódtuk... én oszi előtt szálltam be 37-38 környékén le is zuhantunk 36 körülre... az a saját balfaszságom, hogy a 35,8-as vételeimmel megmásztam a 41-et most meg 34-nél fogják eladni a 20%-ot..... ki hitte volna.... az meg hogy az ügyletről semmit mondanak... csak annyi kéne megtörtént ,kész... üdv
elemzés, pár nap és megpattanás, de addig pár nap alatt még esünk annyit, hogy az akkori megpattanás talán erre a szintre hoz vissza. forgalom 14-ig semmi sem volt emelkedéskor. esésben meg egyből bedobtak700 millát a végére meg150 et. tehát lehet én is holnap leszek veletek utoljára. majd meglátjuk, de ez a ricsi sok mindenkit legyilkolt.
Nem festenek még az amcsik olyan rossz képet.
12800-átvitele elindíthat egy jelentősebb pozitív korrekciót.
Erre most mintha lenne egy kis esély....
Ahoz meg erőt kell gyüjteni.
Bár ezt inkább csak szeretnénk hogy így történjen, nem túl jók a kilátások továbbra sem.
ezek szépek de nem látunk belőle semmit amivel emelkednénk a gyakorlatban. most elkezdődött megint egy hullám lefelé az amcsiknál és így ez sajna nem ér semmit. csak nézünk, hogy megint minimum és végünk. kiszórnak és kész. usa emelkedett 3 napot, ezt a ricsi mennyire tudta kihasználni. 35800 ról 34300 ra. és ez usa emelkedése. most meg megint lejtő.oti kihasználta emelkedett több mint 10%-ot, ha innen elkezd esni megint belefér neki 10% mínusz és akkor is csak az előző mélyponton lesz, ricsi még -10% és29000 környéken lesz. szóval szépek a táblázatok de most sajna nem segítenek. holnap -1%nyitó és be is nézhetünk a 33 értékhez. nem sírok csak ma már kapott megint valaki felszólítást, holnap ha így megy én is megkapom, tönkre megyek, de akkor a bank ha kell 32000 is elad. bízzunk.
RICHTER30: Ebből tripla divergencia lehet. Új minimumon zárás megvan, ha rövidesen fordul, akkor már nem kell sokáig várni az egy-kétnapos jelentős pattanásra. Jelenleg 34000Ft körül rövid támasz.
itt a válasz az intézményi befektetők veszik az otit és ezért dobják a molt, ricsit. molból kb.14000 db, ricsi kb, 4400 db, pont a záró lerántás. rohadjanak meg ezzel teszik tönkre a kicsiket.
a vezető papírok közül a leggyatrább. én ezt itt hiába írom nem számít semmit. nem bankpapír, akvizíciók, csúcs bevételek, fejlődő orosz piacok, és nagyobbat bukik mint a bankok, tönkretesznek minket kicsiket. esett mint a barom, holnapra is bukta mert usa betett nekünk. az ő buktájukat ma beestük, de mégegyszer beessük holnap. hol állunk meg? a baj igazán ott kezdődik amikor a sz@r áron a végén 3-4 ezerrel törik le.
nem tudom de nekem is megjött a felszólító levél.. ha nem lesz meg legalább 35,500 akkor egy kis buktát zsebre fogok tenni... de hétfőn kapok egy pénzt.... abból visszavehetem...... csak külső szemmel kezd már az egész szenvedélybetegség jelleget ölteni.... de én tudom, hogy ez a jó út.. :)
ezen a szinten bevásárolnék, csak nem marad semmim. reggel a gazdasági rádióban elemezték az egisnek korrigálnia kell ezért esni fog nagyon. itt van az egyik legnagyobb szakad, a kissebb meg feléled. tőzsdére mindenki, ajánlják. azért hogy elveszítsd mindened. mióta bezártunk usa megy fel, de mivel mínuszban zár, kelet esni fog, holnap esni fogunk, akkor tényleg hol is fogunk megállni?
Feherke ~35800 átlagára hogy szépül... (persze nem neki) az már majdnem 5%-ra van innen.
z:34305
kb egy éve zárták le 33k-ra, lehet most megint megteszik..?, akkor teszek félre egy kis lét..
35100 nál volt pár db úgyhogy nem igazán lehetett kiszállni, viszont a szintet jelzi, hogy a mocsok egész nap tartotta a buxot, plusszban volt a végére meg ez lett a legsz@rabb.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.