egyébként kiderül mindíg csak később. ezt csinálták tavaly a rábával bevásárolak belőle a befektetőházak, majd mikor nem tudták egymást kigolyózni rányomták a kisbefektetőkre 2300-2400 körül amikor 2800 ról lejött. kitáraztak, elhintették, hogy egy nagyvevő beszáll. azóta is ülnek benne szegény kicsik. viszont mindíg felhívják a figyelmet, hogy felelőséget nem vállalnak csak tanácsot adnak. azilyeneket vannak területek ahol egyszerüen fejbelövik. persze a befektetőház tulaja ott vigyorog a 100-as listán, gondolva magában pár milliárdot megint leszedtem szegényekről, még az életüket is tönkre tettem, de nekem ez így jó. usa a BS elnöke egy pókerversenyen volt mikor bejelentették, hogy csődbe mennek 20 ezer dolláros alaptéttel játszott. sajnos ez van.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.