Azért így visszagondolva - pedig nem most keztem Én sem- valóba adni kellett volna 3550 Ft-on. Személy szerint nem gondoltam volna, hogy ilyen árfolyamra lejön. A bevezetett paopírokat a 3200-3300 Ft os szintnek tartania kellett volna- rossz gondolat volt.....
(Mondjuk a tegnapi hírérték is benne van a jelenlegi árfolyamban, de szerintem még messze sincs lefutva a dolog.....)
Ne legyél kishitű....
Nincs nagytételű eladó a piacon...ja,és van egy új szereplő is, a tegnapi kötéslista alapján....
Úgyhogy a keddi eladások fele visszavéve 2950-3000 között
Szevasztok
Szerintem a jegyzésből származó papírok egy része várt a bejelentésig, gondolták ha jó a hír lehet benne még pár 100 ft.
Azonban mikor megjött a bejelentés, gyors öntés mellet döntöttek (hisz ezen a szinten még garantált 10% megvan), valamelyik nagybüfi meg aláállt és az ölébe öntötték.
Kicsit csalódott vagyok én is mivel már levajazott storynak véltem ezt a gyergyót, de úgy tűnik nem az, bár még nem dőlt el semmi.
Azért én még kitartok, ostobaság lenne egy esetleges kudarc miatt leírni ezt a reményteli céget.
(Szerintem) ha egy "büfi" vette volna, hagyta volna a 3000-ret elesni, akkor tutibb pánik lett volna és egyre csökkenő szinteken tudott volna bevásárolni.
Azt nem tudom, hogy valakik várták-e ezt a hírt, de feltűnően tartották a 3000-ret!
Ha nem állnak oda be ekkora vétellel, szerintem most 2800-2900 körül lennénk.
Igen, ott vannak az eu-s források, de az nem mindig jön össze az önkormányzatoknak és egy idő után muszáj más irányba elindulniuk, mert ha a távhőt nézzük, ugye most már leválhatnak házak, akkor sürgető a korszerűsítés, hogy ezeket megtartsák!
Bízok bennük és éves távlaton belül várok duplázódást! (ha nagyon nem megy, persze akkor kiszállok)
Nem fogom dobni, ha egy év múlva hoz, akkor egy év múlva adom el.
Mellette azért ha úgy alakul próbálkozok DT-vel, vagy swingelek, bár néha csak megszívatom vele magam :)
Én úgy látom, hogy a növekvő energiaárak mellett, a korszerűsítés lehet enyhítő megoldás, ezért van szép jövője az RFV-nek.
Távhő: ha versenyben akar maradni, akkor korszerűsíteni kell.
A világítás korszerűsítés terén is elindultak cégek (találkoztam több ajánlattal is), RFV is elkezdett ebbe az irányba nyitni.
(30-40% villanyt is meg lehet takarítani akár!!!)
Ha ezt is "el tudja adni" egy önkormányzatnak, összekötve a fűtés korszerűsítéssel, akkor egész ütős csomagot tud kínálni!
Törölt felhasználó2009. 08. 05. 18:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
Említettem neked korábban hogy ez már politikai tér is kell a kenőpénz mindenhez. 10% zsebbe és megvan a buli erről szól minden.
Hidd el nem azért fogom eladni mert más megteszi. Egyszerű kiváncsiság csak.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....