Szívesen! Közel sincs ez még lejátszva. Csak egy kicsit "kéretik" magukat. Gondolom nem akarnak szénmonoxid mérgezés veszélyeinek kitenni 8000 embert, hiszen a kezdetleges, ideglenes kéményeknek ez a legnagyobb veszélyük.....
Egyébként a gyergyoszentmiklósi fény tv-ben van egy összefoglaló 08.05. adásban, a fűtés kialakult helyzetéről. Ott úgy fogalmaztak, azért halasztották el a döntést, mert bizonyos pontok "homályosak" vagyis az Én értelmezésemben pontosítani kell egy-két kérdésben.....
Szerintem nem egy ember van aki a gyergyói hírre jegyzett az árfolyam gyors felfutásában bízva, most hogy egyre kevesebb erre az esély inkább kiszállnak és felszállnak az OTP vagy a TVK vonatára (vagy valami másra)
Meg lennék lepve, ha csak úgy abba maradt volna Gyergyó...Persze többet csak a management tud,de ismerve az eddigieket küzdeni fognak,mint a pitbull...
Bizony jöhetne,mert ha most kimaradunk az emelkedésből és jön 1 korrekció,akkor azt viszont biztos megnézzük az rfv-vel is...Jobb lenne 5k-ról visszacsúszni,mint 3-ról...
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....