Igen,ez nekem is feltűnt.Máskor a jelentés vagy egy jó hír előtti napokon mozgás van a papirban.A haveri körök már vásárolnak.A tegnapi zárószakaszon kívül most ilyen nem volt
Igen! A cég viszont igy is úgy is fejlődik,egyre többet ér.Az akvizíció egész biztosan sikeresen le lesz zárva.A shortokat kb. egy hónap múlva el kell kezdeni visszavenni és ez az ár lassan egyre inkább vonzzó lehet a nagybefektetőknek is....
"A publikált számok nem változtattak a véleményünkön: az EETEK akvizíciója értékteremtő az E-Star
számára, ha a magyar vállalat talál forrást a tranzakció finanszírozására. Zárásáig az EETEK akvizíciója
jelentős finanszírozási kockázatot jelent. A negyedéves jelentés elkészítésekor az E-Star azt feltételezte,
hogy hosszú lejáratú hitelből finanszírozhatja majd a tranzakciót, azonban eddig nem érkezett arra vonatkozó
bejelentés, hogy az E-Star megegyezést kötött volna egy bankkal (vagy bankok egy csoportjával)
hitelfelvételről. A vártnál gyengébb román teljesítmény nem meglepetés, hiszen a menedzsment már
korábban utalt rá. Mindent egybevetve a számok üzenete pozitív, azonban amíg az akvizíció finanszírozása
nem megoldott, csak korlátozott mértékű pozitív árfolyamhatásra számítunk. A szintén tegnapra ígért
menedzsment várakozás nem került publikálásra. "
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....