Hogy a fenébe nem teljesült volna...annak hogy valamelyik sor elmaradt a várakozástól kis mértékben ismert volt és lényegtelen.
Egyébként miért néznénk az új cég nélkül a számokat ha szerves része lett az E-starnak?
Valószínüleg hitele van a banknál és ha nem tudná fizetni akkor elvehetik ezeket az üzletrészeket.
Törölt felhasználó2011. 06. 01. 11:32
Meg tudja valaki mondani ez mit jelent pontosan:
Mérlegen kívüli tételként az E-Star arról számolt be, hogy a Raiffeisen Bank Zrt.-nek vételi opciója van a cégcsoporthoz tartozó RFV Józsefvárosi Kft., a Veszprém megyei Non-profit kft. és az RFV Fejér Megyei Nonprofit Kft. üzletrészére.
Volt már. Belátom én kisember vagyok, de ekkora bukóban akkor se adom el, ha kenyérre kell. Faxkivan, inkább dolgozom kicsit :(
Törölt felhasználó2011. 06. 01. 10:33
Azzal azért számoljatok, hogy ilyenkor egy valag stop-ot kiütnek és azért esik durván és talán szándék nélkül...
Ja és a duplaalj teljesítve, mint összel. Szóval technikailag renben vagyunk és mehetünk felfelé.
Törölt felhasználó2011. 06. 01. 10:32
"A világ arról szól, hogy minél több stopot vadásszunk le, miközben észre kell venni, hogy már négy hónapja áll a piac egy helyben egy nagy tetőépítésben. A nagyok elveszik a kisemberek pénzét, amikor ezek elhiszik, hogy esünk, beleadnak, aztán mégsem esünk, és fordítva."
Mondjuk az első ijesztés megvolt ma.Várható volt.Már csírájában elfojtják az optimizmust.A második ijesztés talán a 10k áttörése nagy lendülettel ahogy a 11k-nál is volt.Nem tudom mi az alsó célára Tuszokmesteréknek de még semmi jele,hogy kezdene az ellenoldal is mozgolódni
Csak kihasználják azt, hogy bizonytalan az EETEK megvásárlása. Amíg arról nem hallunk semmit, hogy sikerült hitelt szerezni a vételre, addig itt önthetik. Plusz a cég előrejelzése se jött ki tegnap.
Én azért léptem be mindkettőbe,mert szimpatikus az amivel foglalkoznak..A jövőnek dolgoznak.
Aztán amíg itt egy korrekt vezetéssel,betartott ígéretekkel,naprakész tájékoztatással,stb..találkoztam..a panninál csak a húzás-halogatás megy..de azért ott is van egy-két biztató jel(miskolc,szentl).
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....