13 millás forgalomnál tök mindegy hogy +1 vagy -1%. Ha mozog a papír 100 millió fölötti a forgalom, az már mérvadó. Hamarabb lesz ez 12k mint 10k. Szvsz.
Ha lenne még kiszórni való mnyp-s pakk, az nem ekkora tételben menne. A hivatkozott nyilatkozat szerint nincs, márpedig a kommunikáció eddig hibátlan volt.
Pár hete linkeltem Kassai Ákos szavait az Utilico belépése kapcsán, ahol azt mondta, hogy gyakorlatilag megszűnt a manyup pakkok körüli bizonytalanság. Ebből nekem az jött le, hogy nagy részét megvették, vagy folyamatban van megvétele és az állam nem sok darabot fog megkapni. Cáfoljatok meg.
Azért érdekelne, hogy mennyi részvény lehet az, amit át kéne adni az államnak!
Törölt felhasználó2011. 05. 31. 10:18
Látom a törpe befektetök azt hiszik nagyot fognak kaszálni hogy a jelentés elött ráborítják a piacra a 10-20 darabos pakkjukat hogy elkerüljék a múltkori "hírre adni" sztorit...
Csak nehogy rosszul járjanak.
Nem ilyen egyszerű. Egyrészt alig lesz E-star részvénye, ( ha sok maradt volna, látnád az eladói oldalon) másrészt az állam lassú és körülményes, harmadrészt azt a pár részvényt majd jó ismerősök kezébe helyezi.
szerintem a kötvénykibocsátás végéig nem lesz emelkedés, hiszen sokan gondolom realizáltak, aztán vettek(vesznek) kötvényt. Az intézmények szintén jó sok pénzt betoltak. A kötvénykibocsátás időszaka alatt mindig ez van... ha jól emlékszem.
Hát pl maga az állam.
És utánuk szép sorban mindenki.
Az államtól én nem várok semmilyen felelős gazdálkodást,főleg az általa nyiltan kikiáltott és gyűlölt részvények tekintetében.
Nem nagyon van már az eladónak, és holnapra elvileg az államnak átadják a pénztárak a részvényeket. Utána ki az az örült, aki elad? Napok óta ugyanaz az eladó, kevés papírral, meg egy pár pánikoló kicsi.
A kicsik számára minden hír rossz hír.
Az alapok és nagybüfik venni akarnak,ezért mindent megtesznek az árfolyam legyalázásáért.
Úgy vélem,amíg meg nem veszik a mennyiségüket,esélyünk sincs az emelkedésre.
És elnézve az elmúlt napok darabszámait,az még nem ma lesz.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....