Voltam egy bankos rendezvényen, mindenhol csak shortot láttam, eső trendet
Szerintem magunkkal b*szunk ki, ha egyfolytában mindenhol csak a Shortot ordítjuk, mert azért termelni, csak kellene...
Értem én, hogy most ebből van a pénz, de ne menjen már minden csődbe, hogy aztán a bankároknak kelljen földet túrni
:)) csak egy gondolat volt
figyelj emlékszem volt amikor a Richternél jelentés után 4-5 % le volt, eladtam aztán 10 fel. kicsit idegesítő volt, de jártam így Graphisofttal is (nem a Parkkal)...
Az RFV idáig a BÉT sztár papírja volt, valószínűleg marad is, és mindig is ezt csinált, emelkedik szépen csendben, néha gyorsabban, majd egy kicsit visszaesik, megpihen...
tojok én az ilyen "jobbik eset"-ekre.
Nekem ezerszer többet érne,ha menne felfele,eladnám nyereségben,és kész,isten áldja.
Valahogy nem tud kielégíteni viszont az elméleti ,jövőbeni emelkedés lehetősége,főleg ha arra épül a teória,hogy azért fog emelkedni,mert most kurvára esik..:-(
jelentések utáni napokban esik aztán ugrik majd, nyugi. ez a jobbik eset, fordítva rosszabb lenne, (nézőpont kérdése: olyan jó lett, hogy lenyomják, hogy vehessenek sokat:)
basszus,a többi céghez hasonló retek gyorsjelentésre vajon mit csinálna ez a papír?esne 50%-ot?
Vagy emelkedne?
Mert itt az ésszerűségnek,logikának semmi helye nincs már.
Elméletileg naposon valahol 10050 körül van a BBBottom, ha nem tolja meg lefelé a szalagot.
Hetesen valahol 9k a szalag alja.
Távolabbra felesleges nézni.
Én 10k körül megnézem a mozgását, ez lehet eddig visszateszt is, meg konszolidáció is, ettől függően döntök, hogy beszállok-e.
10,6k-nál majdnem rv.-es lettem, de még időben leintettem magam.
Viszont komolyan látok potenciált a cégben.
Persze 3,3k-nál, 6,5k-nál még jobban láttam volna, de az már történelem.
Van egy céged és azt várod tőle, hogy 10 millió profitod származzon belőle 1 év múlva. végül kiderül, hogy nem lesz annyi, csak mondjuk 7 millió, de felveszel hitelt és veszel egy másik céget, aminek az eredménye 5 millió Ft évente.
Akkor most örülni kellene, hogy 12 millió forintos eredményt értél el, miközben csak 10 millióra számítottál?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....