Emlékeztetőül. Tehát most vagy Soós Csaba hazudott és jelenleg a manyup pakkokat szórják, vagy pedig más van a dologban. Occam borotváját tessék használni.
Brit alap vett az RFV részvényekből
Az RFV Nyrt. értesíti Tisztelt Befektetőit, hogy az Utilico Emerging Markets Limited a mai kereskedési napon 9.000 forintos átlagáron 35.000 darab részvényt vásárolt, amellyel a társaságban 1,46%-os részesedést szerzett.
A Utilico Emerging Markets Limited a Londoni Értéktőzsde AIM szekciójában jegyzett befektetési társaság, amely hosszú távú befektetéseket eszközöl túlnyomórészt az infrastruktúra és közmű szektorban. A társaság Ázsia, Dél-Amerika, Afrika és Európa fejlődő piacain fektet be nagy növekedési potenciállal rendelkező céltársaságokba, a befektetéseinek jelenlegi értéke megközelítőleg 380 millió angol font.
Soós Csaba, az RFV Igazgatóságának elnöke szerint:
„Az RFV számára mérföldkőnek számít hogy egy olyan nagy iparági stratégiai befektető, mint a Utilico, tulajdonossá vált a vállalatban, ezzel hosszútávra erősödött meg a társaság tulajdonosi szerkezete. Olyan partnert tudhatunk magunk mellett, amely hosszútávon támogatja a vállalat stratégiájának megvalósulását. Az RFV részvénykönyvének vezetőjeként, a vállalat úgy látja, hogy a nyugdíjpénztári rendszer átalakítása okozta bizonytalanság az RFV esetében lényegében megszűnik.”
Én meg majdnem itt ki, aztán a leeséskor vissza, aztán pár napja több, mint felét eladtam, most meg veszek minden nap kicsit. Ezen a szinten már érdemes lehet nekimenni egy unalmasabb nyárnak is. Ha úgy alakul, hozok még ide egy-két milliót.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....