E-Star lufinak tűnik, de nem az. Az ár mindig előre szalad, de a menedszment képes alá rakni a fundamentumot. Legalábbis eddig képes volt. 11 500-nál én is lufinak hittem egy hétig, de aztán a piac mondta: nincs igazad. Szóval visszavettem sunnyogva.
Meddig mehet fel? Amíg több a vevő, mint eladó, addig akármeddig :)
Ha a főnök ötszörözni akar 5 éven belül, akkor az részvény árban is minimum 3-szorozás. Hitte volna bárki is 2009-ben, hogy 10-szerezni lehet ezzel 2 év alatt? Na ugye :)
Szívből gratulálok! Megérdemled a hozamot, mert volt szemed a jó befektetéshez, volt bátorságod belevenni és évekig tartani. Tegnapi nap után megszűnt bennem a maradék kétség is Former iránt. Önzetlen és jó szándékú vagy, köszönöm!
Meddig mehet ez még fel?
Chartra tekintve az ember azt hinné,hogy már lufi a javából, erre újra és újra bebizonyosodik,hogy nem az. Elképesztő,hogy mit produkált 2009 eleje óta vagy akár az utóbbi 1 évben.
Igazából ezekért a beírásokért érdemes csinálni az egész kommentelést....
További sok sikert az egész családnak!
Törölt felhasználó2011. 05. 10. 22:09
A családom nevében köszönjük az eddigieket E-STAR ill. RFV!
2009. szeptemberében vettem először 3900-4000 között a papírból. A jegyzés környékén kezdtem felfigyelni rá, a jegyzésen is gondolkodtam, de az erstés bróker lebeszélt róla… sajnos hallgattam rá.
Az elmúlt bő másfél évben kétszer is el kellett adnom a teljes mennyiséget, később amint lehetett ismét visszavettem…
Ma már az eredeti mennyiségnek csak a 30%-a van meg.
Mindenesetre ezúton szeretném megköszönni a magam és a családom nevében az eddigi emelkedést a papírnak, és Formerplayernek pedig a fórumba történő beírásait. Gyakorlatilag ezeknek köszönhetjük, hogy a korábbi kétszobás lakás helyett ma egy tehermentes sorházban lakunk.
További sikeres tőzsdézést mindenkinek és kitartó emelkedést a papírnak!
Én is a KBC-nél vagyok, de én nem adtam 12247 alatt.
Egyébként meg nem kell, h beismerjék, elég ha visszaveszik drágábban. Azt nem várom el tőlük, h igazat mondjanak, mert az igazság is relatív. A technikai elemzés meg hiába technikai, azért az abból levont következtetés meg nagyrészt szubjektív.
Egon-tól csak ennyit kérdeznék:
- Ismered a békás viccet?
- Nem.
- Akkor béka-phatod!
Nekem ebben a lecsorgásban volt egyszer egy olyan érzésem 12k felett, hogy most dobni kellene mind és olcsóbban visszavenni, de én is ráültem a kezemre.
A hosszútávú pakkom fix (ez olyan 75-80%), csak a többivel játszom időnként egy kis nyereségért meg a játék kedvéért.
Azért bízom benne, hogy olcsóbban vissza tudom venni, mert 1-2% játéktér mindig van benne.
Egy dolgot ne felejtsünk el...
Ma giga forgalommal,200 Ft-os gappet hagyva csúcson zártunk..
Ha Egonban van egy kis betyárbecsület,ezt is leelemzi..hazudozás nélkül..merthogy a legutóbbi elemzésében akkorát hazudot mint ide Lacháza.NEM VOLT ugyanis kimerülési gap, ahogy jelezte a múltkor,azt emberünk önhatalmúlag rajzolta be azt.
MA pedig a KBC volt a nagy eladó 11960-ig, de elfogyott a tétele...Méghogy nem próbál manipulálni a drágám?
Nem lenne tisztességesebb letenni a fegyvert és beismerni, hogy vesztettek?
Ja, és ma egy giga vevő is megjelent a piacon..ahogy hallottam a brókerektől,az egész céget szőröstül-bőröstül meg tudná venni.
Várom a ma is nyílt shortos tételek lassú--vagy gyors-- visszavételét lassan.
Még nem késő....én szóltam....
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....