Korábban pár másodpercre bent volt egy 3000 darabos eladás, szerintem az illető arra várt, hogy legyen nagyobb mennyiségű eladó, de lenyomni sem akarta az árat, ezért állt ki elég hamar a könyvből. Érdekes, hogy enélkül a 3200 darab nélkül még lehet, hogy 12000 felett lenne, pedig semmi sem lett volna más úgy sem. Kíváncsi vagyok, mi lesz a vége, mert nagy forgalom melett emelkedett, és csak töredékével esett vissza és már a napi minimum is megvolt.
"E-Star Lengyelországban. Az E-Star Alternatív Nyrt. igazgatósága közölte, hogy a társaság első negyedéves jelentésének megjelenési időpontja 2011. május 16-ról május 31-re változik. A változás oka, hogy az E-Star Alternatív Nyrt. olyan jelentős lengyelországi akvizíció lezárásán dolgozik, amely nagyban befolyásolja a negyedéves jelentés és az éves frissített előrejelzés tartalmát."
a 12k-nak mostmár meg kéne tartania.11500 és 700 között sok papir kiment az emelkedésben is meg az utóbbi időben is.Ma is 16k-nál járunk.A maradék eladhatta ma ha akarta.Még a nagyok ma még gondolkodnak,aztán holnaptól akár emelkedhetünk is még egy kicsit....
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....