Ehhez képest szánalmas az én storym de azért beírom, hogy ne facsarja mindenki szívét, hogy itt mindenki kocsit, házat vesz ebből a részvényből.
Én Phylaxiát jegyeztem anno és buktam 60%-ot, aztán megvilágosodtam és vettem RFV-t. Most már ott tartok, mint amikor Phylaxiát jegyeztem. (Sajnos akkor kezdtem tőzsdézni és nem tudtam, hogy ilyen hulladék papír is létezhet a tőzsdén)
Nálam 12K környékén lezárult egy korszak, realizáltam. Zsebre tettem a nyereséget, a valós nyereséget! 5 – 6000 között vásároltam be kb. másfél éve, és a több mint duplázás szerintem nagyon szép eredmény. A nyereség egy részéből megvehettem a régóta vágyott BMW roadsteremet, nagyon jól mutat a garázsban…
Aztán a papír csak nem akart esni, ami meg nem tud esni, az ugye emelkedni fog! A fundamentumok továbbra is kitűnőek, úgyhogy maximális bizalom és két hete ismét full cash a részvényben! Indul egy új korszak…
Köszönet Formernek az általam is gondolt pozitív irány folyamatos megerősítéséért, de respect Dmolnárnak is, hogy beírásaival a pangó időszakban is életet lehelt a fórumba – tudassátok ha autózni támadna kedvetek (persze ha jobbal jártok, amire nagy esély van egy ilyen papír többéves birtoklása esetén, akkor tárgytalan)
Már készül az RFV-s kulcstartó is a járgányhoz, ez nekem már csak RFV marad…
igen, sokan vannak így ezzel, pl. én is :)
Először 2009 júliusában vettem bele. Gondolom mondanom sem kell, hogy ha azóta megtartottam volna azt a pakkot és nem próbálok szerencsét mindenféle más (akár hulladék) papírban, már jóval előrébb tartanék.
De kellenek az ilyen ki-be szálló emberek, akár nagybüfik. Enélkül még illikvidebb lenne a papír, s lehet, hogy nem is tartana itt az árfolyam...
Az lehet, hogy az abszolút minimumhoz képest megvan. Melyik 5000-től figyeled, amelyik az esés előtt volt, vagy amelyik utána? Én kisebb tételekben vásároltam előtte is, és plusszban szálltam ki belőle, majd a válság mélypontja után, miután hűtlen lettem az OTP-hez, jöttem ide. Akkor még elég kockázatos lett volna folyamatosan tartani évekig, de már most sokkal szebben állnék. Hát még ha a páromat is meggyőzöm akkor, hogy ide több pénzt is érdemes lett volna tolni...
Ha nincs a "Gateway time-out", talán magadnak gratulálhatsz. Ilyenkor nem érdemes mégegyszer elküldeni azonnal, várni kell 1-2 percet, és többnyire megjelenik a hozzászólás. Láttam már olyat, aki 5-ször küldte el ugyanazt.
Hogyan jön ki a 10-szerezés? Vagy te már előre számolsz? :-) Mondjuk 2000 alatt nagy mennyiségeket még nem lehetett venni. Napi 10-20 darabokkal én is kiskirálynak érezhettem magam azokban az időkben. :-)
Ki volt az az ostoba bróker? Megérdemelné, hogy a nevét világgá kürtöld, hogy mindenki tudja, kire ne hallgasson. Egyáltalán mitől lesz bróker az ilyen ember? Mert képes felhívni egy telefonszámot, meg tud kezelni számítógépet? Esetleg még elbűvészkedik a grafikonokkal egy kicsit?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....