Egyébként valóban bejelentés-köteles. De ahogy tudom, a vételeknél bejelentette. 1% eladását viszont nem kell bejelentenie, csak, ha az összmennyisége kerül ez alá...
Engem érdekelne azért mennyi van/volt neki összesen.Nem jelentésköteles ekkora mennyiség? Nem vagyok ebben jártas,de nem mindegy neki,hogy a nyugdijpakkból birtokol rv-t vagy a közkézből? De ezek szerint nincs még lefoglalózva minden pakk ha tud rá pályázni még
Remélem valóban elfogyott az eladni kivánt mennyiség vagy jegeli mostmár a maradékot.Arra azért jó volt,hogy egy alacsonyabb áron vett nagy mennyiség fenntebb került árban.Ezért szerintem ezt a 8200-8500as sávot nyugodtan vehetjük a jövőben egy jó erős támasznak
De szerintem már látszik,hogy befuccsolt a tervük.Ezért a helyükben a maradékot menteném.Büntetésből és a mi kiengesztelésünkre meg elkezdheti visszavenni a pakkját amig olcsó :-))
Mindegyik forrás egybehangzóan állítja:egy darab sem kerül a piacra.
Van aki egy nagy londoni alap beszállásáról beszél. Van aki tengerentúli befektetőt vizionál...
De a források abban egységesek: piacon egy darabot nem lehet majd belőle venni.
Ha pedig a piacon kívül sem tudja visszazsákolni a pakkot az emberünk, azért nem fogják megdicsérni márciusban, 10.000-es árfolyamon....
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....