"Van-e olyan egyedi részvény-sztori a magyar parketten, amelyre érdemes odafigyelni, illetve amelyet vonzónak talál?
Az RFV-t továbbra is egy vonzó növekedési sztorinak gondoljuk, véleményünk szerint több befektető is kivár a vállalat papírjainak piacán és egy jelentősebb korrekcióban vennének az RFV részvényeiből. "
Budapest székehelyú KFt leány szolgáltathat mondjuk Pécsett? Miskolcon és Szentlőrincen a Pannergy fog tudtommal. Pécs eléggé kézenfekvő, tele van panellal, van hőerőmű is.
Nem tudom mi a pontos oka ennek a leányalapításnak, de remélem hamarosan megtudjuk és nagyot is fog szólni. Ok nélkül nem alapítanak cégeket, elképzelhető hogy indulnak valami nagy projekten, bár én nem tudom hogy a FŐTÁVon kívül hogyan szolgáltathatnának Budapesten.
Ne mondd már,hogy a 35k-s forgalomból csak 10k lett volna azé az egy eladóé.Figyelve az eseményeket és a kötéslistát legalább 20-25k az övé volt.Szerintem.Különben meg a helyében tartanám a maradékot.De ő tudja
Ha tényleg 20 ezer db-ja volt, akkor annak kb. a fele, 60%-a lehetett kiszórva pénteken. Csak nem lesz olyan hülye, hogy legyalázza az árfolyamot 8000 alá...
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....