Akkor a Pannergy ezek szerint egy átverés? Miért nem reklámozod ezt pl. az adott topikban? Az alapkezelőkről pedig megvan a véleményem....szélhámos banda!
ugyanez akár rád is igaz lehet, de azért formerplayer nem ismeretlen ebben a fórumban.
Nyilván nem fogja megírni előre, hogy gyerekek, holnap eladok 6000-et, mert ő sem a saját pénzének ellensége, sőt, valszeg ravaszabb róka, mint amilyennek gondolnánk, de utólag mindig beszámol, szerintem ez tök korrekt, és örülök neki, mert leírja a döntése hátterét. Miért ne lehetne infója a Pannergyről?
Nem olyan kicsi az a cég, és nem olyan nagy magyarország, hogy ne ismerhetne onnan valakit, aki tud belsős infókat.
Nem vezérel semmi.Ismerem a céget,tudom, hogy mire alapul az üzleti modell (támogatás nélkül, a saját lábán halott a projektek többsége), tudom, hogyan szedik ki a pénzek nagy részét a cégből és a pénzszivattyút kinek a keze működteti. Ismerem a menedzsment tőkeáttételes pozícióit és az ezzel kapcsolatos nyűgöket,s hallotam már magyar alapkezelőt beszélni a cégről.Nekem ennyi elég, messzire kerülöm őket, de a cégnek és a befektetőknek is sok szerencsét kívánok.
Egyetértek! Jó lenne a Panny, ha megfelelő szakember gárdájuk volna. A PR kitűnő, szerencséjük is van a vízhozammal, de ez nem viszi tartósan 1000 fölé önmagában. Uff, beszéltem...
Formerplayer, meg tudod mondani melyik nagy külföldiek érdeklődnek, vagy vásárolnak? Vagy ez már túl intim kérdés?
a tavaly kihirdetett kommunikációs menetrend alapján évente kétszer, ápr. és okt. 1-én kéne prognózist adni. igaz azt még az előző igazgatóság fogadta el.
Szóval péntek du és ma eladtam nagyjából 6500-7000 darabot.Miért?
5300-as pakkjaimon közel 80% nyerő volt augusztus közepe óta, az elmúlt hét különösen eszelős volt.Megközelítette az év végi céláramat és még október sincs.Leharmadolni egy pozit ilyen emelkedés után szerintem nem rossz döntés.
De nem kell pánikolni,különösebb szakadásra okot nem látok.Ami zavar:kicsit sok lett a speki,lassan a csapból is mi folyunk,ilyenkor nem árt az óvatosság.
Ami pozitív, hogy pénteken megjelent az első, a market cap miatt vásároló "multi",igaz, ő blokkot keresett és kapott...Az első igazán komoly fecske.És 9300-on lépett be....
Péntektől jönnek az index-alapok, és mellettük is nagyjából minimum 40.000 db-os vevő(k) áll(nak) ugrásra készen egy komolyabb esésnél, ami így értelem szerűen el is fog maradni...Felfelé sem lesz könnyű azért az útja, hiszen sokan meg akarják játszani a 10.000-ig ingyenpénznek tűnű 10%-ot.
Szóval én most egy kis megállót várok, 9700-9800-nál nem gondolnám, hogy jelentősen feljebb mennénk 1 hónapon belül.
Aztán lehet, hogy a "multik" átírják az egész forgatókönyvet.....
A beszélgetésből kiderül, hogy a jövő év Romániáról fog szólni. Szerintem újabb tenderekkel. 2012-ben pedig már egy újabb ország piacára lép a cég.
Magánvéleményem szerint a hazai piacot se felejtsük el, ahol a választások után újra lesznek lehetőségek.
akkor
szerda: hír a jegyzés esetleges leállításáról
hétfőig hír a jegyzés eredményéről
4.-e körül zilahi szerződés
8-a körül marosvásárhelyi szerződés
okt közepe: 2011-es előrejelzés
Nem tudom be volt e linkelve, de újabb beszélgetés a Gazdasági Rádióban Kassaival. link
A rádió egyre többet foglalkozik a céggel, ez jó.
A beszélgetésben mindenképpen újdonság, hogy a cég már október közepén közzéteszi a előrejelzését a 2011-es évről. Én eddig dec. 15-ről tudtam.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....