Én meg már 1600 körül is vettem a papírt és nemrég még 6000 alatt is kicsivel. Ja, lehet hogy rászántam pár órát már, hogy meg tudjam, miért is megy az árfolyam töretlenül felfelé, miközben a blue chipek kinlódnak. Pár év múlva majd azt fogod hihetetlennek tartani, hogy az RFV is blue chip lett és az ára közben a MOL árával vetekszik.
De miért jó trükközni, ha 30000 darabot úgysem lehet titokban adni venni? Mennyi most a határ, ahol jelenteni kell a tulajdonrész arányának változását? Vagy az még alatta van? Arról nem is beszélve, hogy egy valódi vételnél nem hátrány, ha más is beszáll arra, hogy valaki adott áron befektetett a cégbe 200 milliót.
Egyébként te hol látod, hogy mi van a háttérben?
én sokkal jobban örülnék egy napi 1-1,5%-os emelkedésnek, mert így mindig elgondolkozom rajta, hogy most eladom, és majd később visszaveszem olcsóbban, és félek, hogy egyszer túl nagy lesz a kísértés.
Viszont nem tudnám azt a mennyiséget visszavásárolni amim van, ahogy látom...
Másrészt viszont ha mégis valaki önt, akkor a -5% is nagyon hülyén fog kinézni, még akkor is ha másnap megint +3% lesz.
Szóval én mára is 1,5% pluszt akarok csak (vagy legalábbis a BUX felett legyen 0,5%-kal, akkro már ok, ha ez pozitív szám...
Már azért óvatosabb vagyok.:-) Meglepett ez a gyors emelkedés engem is.De akkor jövő hét szerdáig az új céláram 7300-7500.Onnan meg remélhetőleg a csillagos ég....De legalábbis 8000-8500 mindenképpen pozitiv elbirálás esetén
nm biztat eladásra: hetesen 7500 körüli célárat jelölt meg, naposon írt annyit, h az esésből számított célt elérte. szvsz ez a kontraindikátor dolog sem igaz annyira.
Szeptember közepére mondták.Azaz szerintem 10.-e és 20.a között.De akár beüthet valamelyik már előbb is de elhúzódhat kicsit tovább is akár.De szerintem nem halogatják azt a fűtési szezon kezdete miatt
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....