Ha a cég terveit nézzük,a sikersztori még csak most kezdődik.Először Románia,majd utána (vagy akár ezzel párhuzamosan is) szépen más országok is.A hazai lehetőségekről nem is beszélve.Romániában a legkisebb a konkurencia és azt hiszem a legelavultabb is a fűtésrendszer.Kezdésnek,referenciának,megerősödéshez kitűnő.De ne feledkezzünk el arról sem,hogy az RFV profiljában nem csak a fűtéskorszerűsités van.Persze időközben sokminden történhet.Kiszállók,beszállók,tőkeemelés néhol kudarcok stb.....De ha a cég eddigi hozzáállása megmarad,akkor ezeket is korrekten fogják levezényelni
Gratulálok az ide befektetőknek, egy éve én is gondolkodtam ,hogy ide vagy phylaxiába szálljak be, sajnos útóbbi mellett döntöttem... Ha igy folytatja a cég tényleg meglehet jővőre az 5 számjegyű árfolyam! A bét talán legkorrektebb cége!
Üdv mindenkinek!
Szép nap ez a mai, de az ATH-s napok mindig szépek. Ha Zilah és Vásárhely beüt, akkor nem is olyan sokára ötszámjegyű árfolyammal számolhatunk. Csak győzze a cég az iramot. A kötvényprogram is nagy sztori lehet, remélhetőleg megveszik a nagybüfik a megfelelő kamattal. A BUX-kosár csak hab lenne a tortán, de egyszer túl kell esnünk rajta:)
Remélem szép őszünk lesz.
Az év elején többször írtam, hogy az év végi céláram négy darab hetes. Lehet, hogy alállőttem?
Ha 4000-en beszállsz és 6800-on kiszállsz az nem suicide, hanem 70% nyereség szvsz.....
Számomra is elképesztő amit látok, - szerencsére részese is vagyok a storynak-, de amíg a számok az RFV-t igazolják addig nem érdekel hogy ennyire szép, egyszerűen elfogadom hogy ennyire szép. Nem is oly rég olvastam egy könyvet, Peter Lynch: Sikerrel a tőzsdén. Emleget benne 5, 10 meg már nem is emlékszem hány puttonyos részvényeket. Remélem az RFV is ilyen lesz, ha tartják ezt az ütemet, ezt a magabiztosságot, akkor meg is van rá minden esélyünk.
Úgy legyen,de én inkább ébren maradnék :-) Azért meglepne egy fővárosi projekt.Az erdélyi települések oké,de már a fővárosban lennénk?!.....A 10 milliárd elég lenne rá? :-)
Csak ez a papir nem a semmire emelkedik és fog még emelkedni.Majd valamikor a magasból biztos fog nagyot is esni,de az nem most lesz.
Egyetlen esést generáló dolog merülhet föl jelenleg.Ha bejelentenék,hogy nem az RFV nyerte meg a két pályázatot.De akkor mindenki,igy a vezetőség is nagyot koppanna.A cégben és a körülötte folyó eseményekből itélve a pályáztatás csak formalitásnak tűnik.Szerintem már megvan az eredmény....
Ne haragudjatok azért amit mondok, de én 3300 óta nézegetem ezt a papírt. Egy kicsit hihetetlen, hogy amíg a blue-ok kínlódnak, ez töretlenül megy felfelé.
Magasról lehet nagyon durvát esni.
Már 4000-től szvsz commit suicide, de Ti tudjátok.
Nyilván OTP benne van nyakig, eddig nem nagyon hagyta esni.
Zilahon már rég alapitottak céget ahol az önkormányzat RFV részvénytulajdonos is.Igaz mindössze kb. 200db-al ami arra kell,hogy valami tisztségviselőjük képviselhesse a román felet az RFV közgyűlésein.Még tavasz végén vagy nyár elején volt erről egy román oldalon cikk.
Igen,olvastam."Átkötések nélkül...."
Pontatlan a fogalmazás, ezek nem átkötések, hanem önkötések voltak.
Átkötésnél mindig van egy határidős"láb" is, már amennyiben határidőben finanszírozott poziciórol van szó.
Ezért szeretik így csinálni a nagyok, mert itt sokan sokfélét gondolhatnak, hihetik akár egy meglévő pozíció továbbgörgetésének is a tényleges, nagytételű vásárlásokat.
Ebben a technikai átkötésben azért ne legyél olyan biztos.
Ezek valódi vásárlások, csak a vevőnek és az eladónak is van az adott brokicégnél számlája......
Bukaresten, Marosvásárhelyen és Zilahon is céget alapított a társaság? Akkor ezek most már szinte biztosra vehetőek? Főleg, hogy a zilahi önkori is benne van a cégben?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....