Az volt az az árfolyam, ami a megjelenés után nemsokkal kiderült, hogy módosítva lesz, mert gyorsabban történtek az események, mint ahogy várták.
A mostani már szerintem pontosabb, így hosszabb idő kell az eléréséhez, bár szerintem is kicsit azért főlé fog menni, márcsak azért is, mert lesz itt még buli ebben az évben!
"Ha ezt elhagyjuk, biztosan 10k körüli lesz a "célár". "
azért ez így elég valószínűtlen. a 20%-os valószínűségű szcenárió elhagyásakor akkor lenne 10k a célár, ha a legpozitívabb forgatókönyvnél kb 15k-s célár szerepelne. utóbbi sztem nm esélyes.
Az Erste konzervatív becslése alapján, melyben 20%-os súllyal szerepel annak a valószínűsége, hogy a szervezeti átalakítás mellett nem lesznek új projektek.
Ha ezt elhagyjuk, biztosan 10k körüli lesz a "célár".
Emlékeztetőül: Amikor az előző 'célár' (ha volt "közbülső", elnézést!) 4k körüli volt, pár héten belül elérte az árfolyam.
Azért is alacsony a forgalom,mert venni se akarnak.Az OTP szétrallyzza magát,mi meg tötyögünk itt.Aztán ha meg elkezd korrekciózni a piac,akkor meg meg lesznek ijedve
Egyetertek Lacas. Bar en ugy erzem, a forgalom azert alacsony mert szinte senki sem akarja eladni a papirt, mivel arra varnak hogy kirobbanjon az arfolyam. Ok, leszamitva azokat, akik nyilas misi nagysagu pakkjaikat alacsonyabb aron is hajlandok eladni.
Törölt felhasználó2010. 03. 25. 10:27
Kiszállhatna mostmár a nép az OTP-ből és jöhetne ide.Napok óta semmi forgalom.Mindig kb 800-1000 ft volt a két papir között a különbség.Most nagyon lemaradtunk.6000 felett kéne legyünk :-)
hmmm... április 30 a jelentés idópontja. tehát április 11. után. nem tudok másra gondolni, mint a két időpont között lesz egy bejelentés, és ezt megspékeljük egy remek éves jelentéssel, amik közösen 8k-ig repítik az árfolyamot...;-)
Mégsem tudtam jól,itt az info:Aktualizálta közzétételi rendjét az RFV a 2010-es évre vonatkozóan, május közepén jön az idei évre vonatkozó menedzsment prognózis.
Lehet, hogy akkora a profit, hogy 4 honap is keves, hogy kiszamoljak....En mar nagyon varok egy bejelentest egy uj projektrol, de szerintem minden RFV-s (mar 2009 decembere ota).
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....