Topiknyitó: Törölt felhasználó 2009. 01. 16. 11:26

RFV 2009  

Nem tudni miért adják és ki adja itt el, de nem hiszem hogy pluszban dobálják kifelé a pakkokat.

Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.

2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.

Ha csak.....
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2010. 02. 13. 14:07
Előzmény: #4637  Törölt felhasználó
"Én azért egy bejelentést-nem új szerződésről --még várnék.... "

-erről van bővebb tipped...pozitív/negatív bejelentés?
Én örültem, hogy végre volt egy cikk az RFV-ről a héten (itt a Portfolion), mostanában nagyon leapadt a newsfolyó...
Törölt felhasználó 2010. 02. 13. 12:11
Előzmény: #4638  pf2
1. Igen, lehetséges irány.

2.Jajj,ne...hunvaldgyuriék,tóthjóskáék...ja persze.Közben meg szabózoli minden ph@szságot összehord és hazudozik. A nagy buli, hogy összeállva olcsóbban veszik a gázt a piacon. Összesen harmadakkora intézményt kezelnek, mint az RFV.Nagy buli.....
3.Akár...

4.Románia nem hab, hanem húzóterület lehet,ezzel ugorhat egy nagyságrendet a cég.Szlovákia tényleg csak hab....
5.Értsük már meg végre, hogy a legtöbb esetben a pályázat és a cég konstrukciója nem esik egybe,rengeteg a különbség időben és tőkeigényben egyaránt. Tényleg nem értelek, folyamatosan ezt a pályázatosdit nyomod,köze nincs az egészhez.Jól kiegészítheti--megnyert pénzzel akár nyílászárót is cserélhetnek(mert egyébként ez 15 év alatt nem térülne meg) -- de időben annyira elnyújtott és még 80%-os tám.intenzitás mellett is iszonyú tőkeigényes, hogy nem összehasonlítható a kettő.
pf2 2010. 02. 13. 05:46
Előzmény: #4637  Törölt felhasználó
elég egyértelmüen megírta uj vezér credoját

1)szerződésmódosítás : azaz területen lévő intézmények teljeskörűvlé tétele
2.)önkormányzatok szövetsége , mint pl. ENTÁR való szerződés kötés ( Bp. VII, VIII, XIII,XV, Százhalombatta )de meg van ugyanez narancsos változatban is.
3) harmadik ágazatra odafigyelés

én személyszerint ezeknek feküdnék neki , ha Vezig lennék. lehet tomácsolni is

Románia , Szlovákia csak hab a tortán

egyébként nem bénulnak le az Önkormik, akiknek van pénzük írják ki a pályázatokat( legfeljebbóvatosabbak)

Törölt felhasználó 2010. 02. 13. 04:42
Előzmény: #4636  Törölt felhasználó
Én azért egy bejelentést-nem új szerződésről --még várnék....
Egyébként jól látod, bár jelentős változás talán az önkormányzati voksolás után jöhet
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 20:58
Előzmény: #4633  Törölt felhasználó
Former,
ez nyilvánvalóan pozitív művelet volt. Magyarul felkészítik a papírt egy későbbi fázisra amikor ez az új szerkezet szükséges.
Ha tovább folytatjuk ezt a gondolatmenetet akkor, jönnek a többi kérdések...mikor...melyik index...stb.

Magam részéről a választásokig nem várok semmit...se bejelentést új szerződésről se mást...de remélem nagyot tévedek. Utána szerintem felpörögnek a dolgok...
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 18:38
sziasztok!

Tavaly oktoberben olvastam egy cikket amiben az volt hogy eu -s pénzeket lehet szerezni bio fütéshez stb. átfutási idő 2-3 hónap. Szerintem legkésőbb márciusban egy csomo hir jöhet RFV-től hogy kik az uj megrendelői.

Valamikor majd én is visszaszállok egy pár honapra. udv
kitartás

Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 18:30
fontos infó. köszi.
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 17:19
Előzmény: #4625  Törölt felhasználó
Pedig pozitívabb,mint gondolnád.Gondolkodjunk egy kicsit:
Nem állították, hogy a piacon adtak el....Maradt a csoporton belül, csak nem az alapkezelőnél.
Miért is jó ez? Mert 5% feletti tulajodonrész nem számít közkézhányadnak....
Jelentősége?Némely indexbe való kerülésnek alapfeltétele a free float kapitalizációjának bizonyos szintje..Lehetett választani:vagy felmanipulálják az árat 7000-ig és megvan a szint vagy átkötnek a cégcsoport másik tagjához egy pár ezer darabot s rögtön megugrik a közkézhányad....
Nem kell tehát feleslegesen tovább agyalni.Semmi negatív nincs a tranzakcióban.Sőt...
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 13:28
Előzmény: #4631  Törölt felhasználó
"(Nem hiszem, hogy kell mutyizni, zsebeket kitömni minden támogatásért.) " Pedig de!!! Hidd el!
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 13:07
Előzmény: #4629  Törölt felhasználó
Akár.

Nekem egy észrevételem van az interjúban elhangzottakkal: ha lehet pályázni állami támogatásra, akkor azt miért nem használják ki maximálisan? (Nem hiszem, hogy kell mutyizni, zsebeket kitömni minden támogatásért.)
Azt meg, hogy mennyire piactorzító hatású a támogatás, szerintem ne egy piaci szereplő döntse el: ha "belefér" egy projekt a támogatható tevékenységek körébe, akkor "kötelező" pályázni. A pénzek nagy része EU-s, azaz nem is makro-, hanem nemzetközi szinten dőlnek el a fő irányok, jelen esetben az üvegházhatás csökkentése a gazdasági szereplők ezirányú ösztönzésén keresztül.
Az jó, hogy az üzleti modell önállóan is működik, de "ha adnak, fogadd el..."
pf2 2010. 02. 12. 13:06
Előzmény: #4628  Törölt felhasználó
igen a három üzletág közül az első kettőnek van priorítása , sajnos.
Megértettem már a közgyűlésen is ( volt élertrajzából), csak azért reménykedtem.

Nem baj , azért nem haszontalan , hogy belevásároltam egy nagyobb hangyabokányi adagot
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 12:48
Előzmény: #4628  Törölt felhasználó
"Az állam úgy tudná leghatékonyabban segíteni a szektort, ha finanszírozási oldalon, egy hitelgarancia alap létrehozásával áthidalná a kereskedelmi bankok túlzott kockázatkerülése miatt megjelent hitelszűkét."

Ez lehetne a "Zöld Bank"?
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 12:32
Előzmény: #4627  Törölt felhasználó
Friss hírek
12:20 |"Gyorsabb növekedésre készítem fel az RFV-t" (interjú)
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 10:20
Előzmény: #4626  Törölt felhasználó
Nagyon beindult az Erste. Elkezdte a 2010-es elemzéseit kiadni. Állami nyomda, Telekom, Mol, és a következők.....????

Szerintem nemsokára RFV.
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 08:48
Előzmény: #4625  Törölt felhasználó
10e db-ot adott. Ha 100e-t adott volna, másképp gondolkodnék.
Egy kicsit realizált az OTP Mnyp.
Lehet, hogy sokan kivették a pénzüket vagy portfóliót váltottak a tagok közül, és mondjuk nem a veszteséges(?) MOL csomagból adott, hanem a kb. 80% pluszban lévő RFV-ből.

Abban viszont igazad van, hogy elfogult (kicsit finomítottam az elvakult jelzőt) vagyok. Hiszem, hogy az RFV a(z egyik) legjobb cég a BÉT-en a(z egyik) legnagyobb növekedési potenciállal.
Törölt felhasználó 2010. 02. 12. 08:40
Előzmény: #4624  Törölt felhasználó
Na én ezt tartom elvakultságnak. Amikor egy alap csökkenti a részesedését, azt pozitív hírként kezelni...
Törölt felhasználó 2010. 02. 11. 19:39
Előzmény: #4456  Törölt felhasználó
Ez lett volna, amitől az OTP megvált....? (ld. előzmény, amire válaszolok.)
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én pozitív hírnek tartom: valakinek megérte ilyen áron beletenni kb. 50M-t. És ki tudja, mennyit vett volna még, illetve mennyit vett már?
Ma a cég iránti töretlen bizalmam jelét adtam ismét: az 5080-as vevő én voltam.
Kerekíteni "kellett" a részvényszámot - ez nálam kényszer. :-)
Törölt felhasználó 2010. 02. 11. 17:15
pf2 2010. 02. 10. 21:59
hahó itt rfv részvényekkel is szoktunk foglalkozni ))

a pánik szerü esés ellenére maradt nulla körül

persze majd ha majd ráhozzák a frászt - mint Csányíra az OTP -ben - az áttételek miatt ki kell szornom nekem is pár tízezer darabot? ))

stock33
stock33 2010. 02. 10. 17:04
Előzmény: #4616  Törölt felhasználó
"Milyen hírnek hangzik ez? Nem bulvár? "

Gond az, ha leírják a tényeket???
- Bukott párszáz millát, emrt short-olta a VW részvényeket (eddig elég gazdasági a hír?).
- Ettől komoly anyagi gondjai keletkeztetk, hiába volt papíron multimilliárdos, már mentek a tárgyalások hogyan darabolják fel a birodalmát, hogyan horják azt szét a hitelezők (gazdasági még a hír?).
- Hitelért fordult, de a tárgyalások neki kedvezőtlenül alakultak (gazdasági még a hír?).
- Ezt követően jött a csattanó, előbb eltünt, keresték, pár nap múlva a bírtoka határában lévő vasúti sineknél találták meg, elcsapta a vonat (OK, ez már nem gazdasági hír...). Ez kb. olyan, mintha Soros esetét az OTP-vel onnantól kezdve nem írják meg, hogy kiderült, Ő a ludas. Az már bulvár, ha utána írnak a perről?

Topik gazda

kelvin
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek