Van egy pár eladó, aki ezen a szinten beönti a könyvben állókra a csomagját. Pedig meggyőződésem, hogy ha beállnának a könyvbe, megvennék őket. Ráadásul magasabb áron. És az árfolyam is emelkedhetne picit.
Hacsak nem nagyobb csomagokat akarnak kicsalogatni ezekkel a piaci áras eladásokkal.(?)
Tőlem nem fogják, az én céláram még az Erste-étől is merészebb. :-)
A kgy-re megy valaki? Művezető...?
Nincs ezzel semmi baj..Páran úgy gondolhatják,hogy most van egy-két ígéretesebb(pár napra) papír..mint pl Panne,Rába..ott futhatnak egy kört.Az RFV meg most nyugizik..én úgy gondolom,hogy kb ebben az 5600-5800-as sávban elleszünk április végéig..Onnan viszont mi jövünk.
Az FB tagok között szereplő Dr. Papcsák Ferenc ugynaz a személy, aki a zuglói fideszes képviselőjelölt?
Törölt felhasználó2010. 04. 01. 10:01
Nem ertem azokat, akik eladjak a papirt 5600 valamennyin, mikor a BUX emelkedik plussz a papirra kijott nehany napja egy nagyon jo elemzes az Erstetol. A kivalo 2009-es beszamolot nem is emlitem meg, es az uj projektek es es es...
Azért pozitív hír a megnövekedett 2010-es és 2011-es EPS előrejelzés is. Ez 2010-re 530 forint, 2011-re pedig 600 forint részvényenként.
Lassan fundamentálisan is megalapozottak a 6000-es szintek.
Hát szerintem jobb az ha konszolidáltam emelkedik, és nem lufi szagúan.
Azért szerintem hír kell, hogy ezt a szintet elhagyjuk.
Csak gondoljatok bele, 1200 ft-tól emelkedett, leszámítva az egészségesebb korrekciót. Mondjuk 1200 ft óta sokminden megváltozott.
Szerintem ez eddig egy jól kiszámítható papír, és remélem így is marad.
Én reálisnak tartom a 7176-os árat, bár mivel ez eléggé hülye szám, legyen inkább 7200-7400 között, mint OTI, amúgy is eddig azt követte le pici késéssel.
Szóval nagy sztori van benne, én örülök hogy benne lehetek.
A komolyabb hír mi neked? Egy új projekt bejelentése? Vagy az éves jelentés? Vagy a 2 héttel későbbi 1. negyedéves gyj? Mert áprilistól jöhetnek ezek, hisz nyáron kellene nagyban dolgozni...
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....