Hát hasonlóan vagyok én is. Szerintem hosszú távon nincs ezzel gond, de rövid távon ha emelkedne azért adnék el valamennyit, nem tetszik, hogy ennyin ülök.
Én vettem még egy nagyon keveset, de nem tudom hogy mennyire tettem jól. Bár ha más nem, novemberig eláll a számlámon, csak nem szeretek egy papírból ilyen sokat (mármint nekem sokat) birtokolni egyszerre.
Törölt felhasználó2009. 08. 28. 11:00
valami nekem se tetszik, rossz érzésem van, de nyílvána azért mert van részvényem. Remélem inkább jó dolog készülődik.
A Dallas asszociáció nem lehet véletlen az mszps képiselő úrtól, nyilván azon keresztül próbált a kapitalizmusba szocializálódni a Szomszédok után. :)
A szerződés pontos ismerete nélkül nem igazán tudjuk mi ezt itt eldönteni pár kiragadott szám után, de véleményem szerint nyilvánvaló a politikai támadás. Ugyanakkor nem igazán aggódnék emiatt, nemcsak azért mert nemsokára kormányváltás lesz, hanem mert ki az isten vesz bármiféle korrupciós vádat komolyan még egy mszps képviselőtől???
Tetszik a szöveg, "mintha a Dallas kezdőképeit látnám". :-) Egyébként meg kinek hol van "kútja", a másik meg rögtön sikít, hogy neki ott nincs.
A szerződéssel kapcsolatban nem tudom, hogy ha megállapítják valaki büntetőjogi felelősségét, akkor a szerződés is semmim lesz és ezzel vagyoni kárt okoznak az érintett cégnek (jelen esetben az RFV), vagy rendbeteszik a szerződést és megbüntetik a bűnösöket?
Én azért annyira nem izgulnék, a konstrukció már több helyen megállta a helyét. Egyértelmű, hogy aki az önkormányzatokkal szerződik, előbb utóbb poliitkai csaták kereszttüzében találja magát. Itt szerintem teljesen egyértelmű, hogy a fideszes többség döntését támadja az MSZP-s képviselő, mivel nem az ő baráti köre rúgott labdába. Eddig minden jelentősebb beruházás körül lehettt hallani hasonló hangokat, de nem lehetett érdemben fogást találni a konstrukción...
Természetesen ha egy MSZP közeli cég nyerte volna meg a pályázatot, akkor semmi baja nem lenne a országgyűlési képviselő Úrnak. Csak egy kicsit messzebb kerültek a "húsos fazéktól". Meg kell barátkozni a gondolattal, ez az ország így működik.....
Régen azt mondták, "Fillérből lesz a Forint". Ha ezekből unalomból megcsinálnak évente párat, akkor az is növelheti a részvény árát évente pár százzal.
Mivel most indul az iskolaszezon ezért érdemesebb lett volna nyáron felújítani. Bár lehet hogy akkor nagyon lefoglalta őket Gyergyó és nem nagyon mocorogtak ilyenekben. Amúgy a hír egyenlőre számomra semleges, reméljük azonban hogy hosszabb távon egy kis apró ebből is csorog be.
Akkor induljunk ki abból, hogy ez egy bejelentés előkészítése. Az iskolai szezon most indul, azaz pont időszerű lenne egy közétkeztetéses üzlet. Persze én nem látom hogy mennyi pénz lehet ebben.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....