Egy napja van Pannim, de kicsit elszomorít, hogy ilyen BUX és RÁBA erősödés mellett,ennyit tud mutatni ez a papír.
Én lennék túl mohó?
Na, jó.Örülök a Rábámnak és Pannival is csak lesz valami, de a mai nap, engem nem győzött meg.
Először is köszi szépen. Semmiféle vitát nem szeretnék, nem ezért kérdeztem, hanem azért, hogy nagyjából képben legyek egyáltalán melyik tőzsdei cég foglalkozik az alternatív energiával. Igen a Novotrade is belevágna ezt elfelejtettem leírni. A MOL is bebiztosíthatná magát szerintem. Vonzóbb lenne a papír.
Először is köszi szépen. Semmiféle vitát nem szeretnék, nem ezért kérdeztem, hanem azért, hogy nagyjából képben legyek egyáltalán melyik tőzsdei cég foglalkozik az alternatív energiával. Igen a Novotrade is belevágna ezt elfelejtettem leírni. A MOL is bebiztosíthatná magát szerintem. Vonzóbb lenne a papír.
Miért, dolgozni is fognak? :):):)
Különben szép napunk van 785-nél mentem el kajálni, máris 778-ra jövök vissza... Na, az ilyesféle kisspekis-rángatástól szabadulnánk meg végre. 5k van 780-ra beöntve. Még jó, hogy nem szaladtam venni 790-en, mielőtt elfogyna! Hosszabb távra gondolkodó befektetők kellenének a stabilabb árfolyamhoz. Ja, és persze az sem ártana, ha melóznának. Szerintem sem sietik el.
Phylaxa: A MOL-nak is van ilyen üzletága: link Hogy azután náluk mekkora az akarat, azt tőlem ne kérdezd, lehet, hogy nagyon jól megvannak a fosszilis energiahordozókkal :))) Mindenesetre a MOL egyszer már flörtölt a geotermiával: link
Fuego: Jobban örülnék, ha roadshow helyett a munkák megkezdéséről jönnének már hírek mind Szentlőrincen, mind Miskolcon. Ha most nekifognak roadshow-zni, akkor megint az a vélemény fog megerősödni, hogy dolgozni eszük ágában sincs, csak mint brókerek próbálnak ügyeskedni. Alapvetően nem vagyok a roadshow ellen, hiszen kellene a jó marketing, de csak a tényleges munka mellett, nem pedig helyette :)))
PANNERGY