valoban nem jelent...de a penz nem vesz el. Ha nem lesz se SRV se beruhazas, akkor jövö aprilisban (majus) a közgyülesen tema lesz hogy ott van egy halom "szamlapenz"...azzal mi legyen. Ha nem rendkivüli osztalek lesz, akkor valoszinüleg a megvaltozott - komolyabb bizonytalansagot kiarazo - uj atveteli rendszer miatt esetleg beruhazasok jönnenek. A fondorkodas az nem valami "lenyulas"... a tenyleg nyilvanvalo ar alatti arfolyam -> SRV konkluzio megsem valosul meg....lehet hogy van valami bövülesi terv...de en is csak talalgatok. Az uj kuttal minden esetre remelem minden rendben. Szamomra jelenleg ez az egyetlen "aggodasra okot ado" kerdöjel. A többi kerdöjel (hogy mi lesz a penzzel), az annyira nem aggaszt. Jol prosperal a ceg, jo jövö elött all a branche, valamilyen uton modon ugyis a reszvenyeseknel (nalam) landol.
Ezt a dolgot félretéve kérdezném tőled, hogy amikor közgyűlési felhatalmazásuk van a vételre és mindenki (elemző, részvényes, mezei szemlélő) szerint alacsony az ára, akkor miért nem él a cég azonnal a vétel megkezdésének lehetőségével? Márpedig tény, hogy ezidáig egy darabot sem vettek. Én balek vagyok a geotermiához, de seftesként azt sejtem, hogy valamit fondorkodnak. Azt is látni kéne itt egyeseknek (nem neked szól), hogy a közgyűlés általi vételi felhatalmazás nem jelent kötelezőséget.
Értem. Viszont múltkor, amikor vettek úgy emlékszem többször is volt egyhónapos vételi szünet. Arra is emlékszem, hogy vita folyt itt a topikban, hogy az akkor adott esetben jogszabály szerint kell-e szüneteltetni a vételt. Nem volt egyértelmű, minden esetre a Panny szüneteltette.
Ne vegyél rá mérget! Szerintem megvan már a saját vételre a forgatókönyv, de nem kötik az orrunkra. A megszavazott értékben és határidőig, normál tőzsdei kereskedésben azt a pénzt nehéz lenne elkölteni, mivel eddig egy darabot sem vettek és közben lesznek egyhónapos vételi tilalmak is.
Jó lenne ha már nem csak beszélnének róla, hanem végre elkezdenének odafent dolgozni is.
"A geotermia is fontos része az energiaszuverenitásnak,
folytatja Lantos. Itt egy kiszámítható és független energiaforrásról van
szó, ráadásul Magyarországon jók hozzá az adottságok – a szabályozás
már jóval kedvezőbb lett, indulnak a pályázatok és a projektek, 2035-ig mintegy 1 milliárd köbméter földgáz kiváltását okozhatja a geotermikus energiatermelés a jelenlegi tervek szerint." https://www.portfolio.hu/gazdasag/20241010/akar-7-uj-vizeromu-is-epulhet-magyarorszagon-715657#
Van pár jó cég akiket direk mellőznek, meg se említenek, pl Appeninn is ilyen. Viszont van pár sztár papír amit fullba nyomnak mint pl az AW, ami szánalmas teljesítményt nyújt ennek ellenére toljak a pozitív reklámot és a jó hirek egyből megjelennek.
A portfóliónál egyszerűen képtelenek leírni a panny nevét. Az egyik ábrán ott van, mint top emelkedő, de nem írták le, inkább leírták a két legnagyobb eső nevét, ahelyett, hogy leírták volna, hogy melyik esett és melyik emelkedett a legnagyobbat. Valami zsigeri utálatuk van a panny felé.
PANNERGY