Ne legyél naiv dex! Pont ez a céljuk, hogy széttrollkodják a fórumot. Mondjuk jól haladnak, épeszűek már csak hébe-hóba néznek, nézünk és írunk ide be. Az mondjuk a vicc része, hogy azt hiszik hogy majd ettől bedől egy részvény.
Ez adja ennek a fórumnak az egyediségét. Kellett már egy új kajakó/HedgeFundy…1 éven belül általában eltűnnek. Amíg tombolnak addig felesleges olvasni.
EZ nem a cég, és nem a cég vezetésének a kudarca, hanem a potenciális befektetőké, akik a nyilvánvaló akulértékeltség ellenére sem veszik magasabb áron. És itt elsősorban a szánalmas hazai részvényalap-kezelőkre gondolok.
Az a síralmas hogy ha ide benéz egy potenciális kisbefektető, akkor más sem lát, csak, hogy oldalakon keresztül síránkoztok, mint az óvodások.
Ha befektettél ide, akkor legyen benned már annyi tartás, hogy nem síránkozol. Ha meg úgy ítéled meg, hogy nem úgy alakul, ahogy gondoltad, akkor meg eladod, és keresel egy jobbnak gondolt befektetést.
Valóban siralmas, hogy 1150-et sem képes elérni, közben az elemzők vételre ajánlják jóval magasabb célár mellett. Most már értem miért kaptam annyi minuszt amikor kb. 1 hete azt mertem írni, feltételezni, remélni, hogy a közeljövőben talán egy jobb napon elérheti az 1150-et. A szakértő forumozók tudták, hogy ez nem fordulhat elő.
Minden szar itt a BÉTen. Szerintem a potenciális befektetők attól tartanak, hogy Orbán felemeli a nyereség adót és ezért nem vásárolnak. Hamarosan bekövetkezhet, hogy bejelentik a 20 %-os nyereség adót.
Rendkívüli tájékoztatás! 2022. november 04. Akik 1110 Ft-ért adták el ma a PE részvényeiket, azokat nem tekintem barátaimnak, nem lesznek jövendőbeli barátaim sem, hanem ők az ellenségeim!
Ez a bagázs már egyszer jól megszívatta azokat akik bíztak bennük. Úgy tűnik sokan nem felejtettek. Kitörölték az emlékezetükből bokor papát. És sokan gondolják úgy, hogy ez a mostani zöldenergia hóbort számos bizonytalanságot tartogat még, amelyet azok fizetnek majd meg, akik most beleugranak.
Most is azt mondom, hogy ilyen hírek és energiahelyzet mellett régen 1200 felett kellene lennie, de inkább 1300-1400 között kitörésre várva...:) Érthetetlen, hogy nem veszi senki, pedig a javuló jövedelemtermelő képesség miatt akár normálisabb osztalékot is fizethetne.
Panny rali sajnos csak az álmainkban van. Én továbbra is azt mondom, hogy a cégnek valami komolyabb fejlesztést vagy extra eredményt kell bejelenteni ahhoz, hogy a részvény ára emelkedjen.
Közben változott a helyzet. Már sajnos 0,9 % mínuszban vagyunk. Úgy tűnik ez a teljesítmény kevés a sikerhez. Nézzétek meg a MOL teljesítményét! És még mondhatni az is szenved! Szóval itt a tőzsdézésnek szerintem egyenlőre annyi. Szerencsére a zártkertek ára emelkedik és a gyümölcs hozam plusz bónusz. (A sok birsalmával már nem tudok mit kezdeni.)
Látod, erről beszéltem! Már kezdenek focizni! $ikerült belerúgniuk a labdába és egyből 0,45 % pluszban van a részvény. Remélem támadnak tovább és nyomják a jó híreket! Gólt rúgni nekik kell! Hajrá Panny!
PANNERGY