1.) Nem írtam, hogy ma ment 7%-ot, 2.) A bennfentesek nem 2000 dbot vettek ,hanem jóval többet. 3.) Azt sem írtam, hogy 1400 lesz 4.) és általában nem a mai napról írtam A többivel egyetértek. 😀 . Bocs, ha mostanában nem válaszolnék a következő megjegyzésedre.
Csak, hogy rendbe tegyük, mert ez már többször felmerült az elmúlt napkban: az ugye megvan, hogy nem a főváros kereste meg azt a céget, hanem fordítva, a cég kereste meg a fővárost (egész pontosan a főtávot, ha jól emlékszem). És a főtáv azt nyilatkozta, hogy szívesen dolgoznak más céggel is ebben a témában.
Nem is ment ma7!% ot ne mondd. Kemény az állítólagos bennfentesek ma vettek durván kemény 2000 db-ot , tényleg hatalmas vásárlások...Nem lesz ez 1400 Ft soha valószínuleg .
VUK, miközben itt aggódsz és osztos a kételyeidet, a PE emelkedett kb 7%-ot. . Az ATH (1175) alatt van kb 4%-kal (1130), veszik a bennfentesek, megírjuk, hogy a chart nagyon rendben, a tevékenysége trendivé vált, kormány is bejelenti, hogy a geotermia kiemelt fejlesztési terület lesz a következő években, tele van a média a tevékenységével, alulárazott, a cég is folyamatosan veszi a saját részvényeit. Amikor szar a hangulat és minden is esik a PE szinte meg sem rezdül, vagy csak minimálisan, az egyik legstabilabb BUX komponens. . Őszintén neked mi kell, hogy optimista legyél? Legközelebb 1400-nél fogom megkérdezni ... 😀
Az igazi tudás annál az izlandi cégnél van akivel a főtáv szerződött Budapest geotermikus fűtési kivitelezésére. A főtáv sem a Pannergy munkáját kérte.
Én azt várnám (gyakorlatilag évek óta várom), hogy alapok, főleg zöld alapok belevegyenek. Most aztán szinte kötelező lenne nekik a bejelentések után, de nem látom azokat a vételeket.
Lehet, aggódni, óvatosnak lenni vagy épp NER-ezni, mindegyik felvetésnek helye van. De az talán nem vitatható tény, hogy teljesen egyedülálló az országban az a tudás és tapasztalat ami a Pannergynél felhalmozódott az elmúlt 10-15 évben, így valamilyen formában mindenképp megkerülhetetlen lesz a cég az ágazatra szakadó források becsartonázásánál. Azt meg mindenki döntse el maga, hogy az amúgy sem túlárazott részvény árfolyamát ez a jövőben felefelé vagy lefelé fogja befolyásolni.
Igen egyetertek! Nagy lehetosegek ujbol! DE! A Pannergy szelnek eresztette 7 eve a szakembereit! 2.: - Nincs garacia szamotokra reszvenyeseknek , hogy majd ( pont az 1. pontbol kiindulva) majd indulnak is a palyazatai lehetosegeken! Azt mondom ovatosan kepzeljunk bele olyat ami meg nincs! 3. Reszemrol udvozolnek egy olyan hirt hogy akkor a Panni ebbe az iranyba fordul ÚJRA tevékenysegileg ...de ahhoz tobb jel kell meg!
Töröcskei egy kupac fosban pecázgatott, míg a mostani helyzet az teljesen más hype (sokéves várhatóan) profit srv osztalék srv bevonás insider vétel zéró speka hype jó chart már csak Elon Musk kéne vagy Chuk Norris
Hát ez nem valószínű. :))) Nyilván nem hülye és ő is rögtön átlátta, hogy micsoda lehetőségek nyíltak ki itt a cég előtt a bejelentéssekkel. Gyűrött fejüként rémlik valami hogy milyen őrület tört ki itt anno amikor tán egy Töröcskei vett pár darab panny részvényt.
PANNERGY