Ha választhatok, akkor inkább a piac. Számomra az felfoghattalan, "net zero" minősítésre törő tőzsdei céget hogy a pékbe nem tépik szét az intézményi befektetők ebben az ESG őrületben?
Évek óta óriási eltérés van a piac és az OTP elemzőjének megítélése között. Jó lenne tudni, hogy miért, és jó lenne, ha vagy a piac, vagy az elemző észrevenné magát. :)
Az értékelésen azért kellett volna változtatni, mert az előző értékeléshez képest változott a saját részvények aránya, és csökkent a társaság nettó eladósodása. Mindkettő növelte a részvényesi vagyont. No mindegy.
ne haragudjatok, mar teljesen elbizonytalanodtam, hogy hetek ota nem talalom..lehet csak almodtam :D nem volt valami doksiban egy nagyon rövid bekezdes ilyen jövöbeni tervekröl? Konkretan a msikolci kut lemelyiteseröl. Mert ugy remlett valamikor az eves jelentes környeken volt. De azota sem talalom sehol. Nem tudja vki melyik doksiban volt ez? Köszi
Igen, a negyedéves kedvező időjárás miatt a céláron azért nem változtattak. De azért így is 100% buy recommendation, és csak emlékeztetőül a fair price: 1387. Ezzel én is elégedett lennék :-)
PANNERGY