ebben az ingatlan portfóliót 1,7-1,9 milliárdra taksálták. Akkor még volt Budapest, Debrecen, Székesfehérvár, Szombathely. Most már csak Bp. és Debrecen.
A könyv szerinti értéke 2015 végén max. 294 millió Ft.
Két értékesítés történt az utóbbi két évben.
2015-ben 44 millió Ft-ért adtak el debreceni ingatlant 27 millió Ft nyereséggel.
2014-ben 262 millióért 200 millió nyereséggel.
Köszönöm, hogy ezt megjegyezted, én ezt kihagytam az összefoglalómból (Cavinton kell)
"Az srv-vel kapcsolatban számomra kissé nyugtalanító volt, hogy a megvásárolandó papírokat nem vonják be, ezzel csökkentve a részvények darabszámát és így valóban növelve az egy részvényre eső tulajdonosi hányadot. gaab erre rá is kérdezett és láthatóan nem volt egyértelmű a válasz."
Így zajlott:
Feltettem a kérdést, hogy mi a stratégia a meglévő és megszerzendő saját részvényekkel, melyek számát a következőkben csökkentheti a VROP, növelheti az SRV. Javaslatom az, hogy egy későbbi közgyűlésen (mert most nem lehet) döntsünk a bevonásról.
Válasz: Nincs maghatározott stratégia és szándék ezekkel. Bokor arca valóban nem sugározta a szokásos határozottságot.
Törölt felhasználó2016. 05. 01. 09:38
Szia Tigus, vagy bárki akinek infója van!
A PE ingatlanokkal kapcsolatban neked van bármi infód?
Amit kibogarásztam innen-onnan (kérdés mennyire aktuális adatok???), hogy van egy csepeli (Dunalejáró u. 1. -Csepel Művek területe), valamint egy debreceni (Kishegyesi út 263.).
csepeli: 8 554 m2 földterület, 5019 m2 beépítés
debreceni:32559 m2 földterület, 9092 m2 beépítés
Ezek értéke mennyi lehet és ez jelenleg hogy szerepel a könyvekben? Ami látszik, hogy minden évben kiadják, de gyakorlatilag veszteségesen. Kissé homályos ez a rész. Erről te vagy bárki tud pontosabbat, hasznosabbat?
Szia! Köszi a beszámolót!
Az srv-vel kapcsolatban számomra kissé nyugtalanító volt, hogy a megvásárolandó papírokat nem vonják be, ezzel csökkentve a részvények darabszámát és így valóban növelve az egy részvényre eső tulajdonosi hányadot. gaab erre rá is kérdezett és láthatóan nem volt egyértelmű a válasz.
A másik a kisrészvényesi érdekek képviselete. Remélhetőleg egyre több olyan részvényt vásárló jelenik meg, aki hosszú távon szeretné tartani a papírt (osztalékpapír),ezzel a számmal egyenes arányban nőhetne érdekeink képviselete is. Én a magam részéről ezt a témát többször fel fogom hozni itt a fórumon, hogy az új részvénytulajdonosok is tudjanak róla.
Tigusnak köszönjük a beszámolót, ma írtam neki mailt.
Én csak a meghatalmazói körnek írtam mailben összefoglalót, csütörtökön és ma.
A családtagok beválasztása lehet szándékos testcsel, nehogy túl sokan kezdjenek kapkodni a papírok után :-)
Köszönjük ezzel meg is erősítetted amit egy évek óta mondok hogy a vezetés csak a saját zsebét tömi.jól szervezetett kis rabli banda irányít.
A talán elérhető az 500 viszont esélyt jelent a beragadtaknak kiolvasztani az évek óta veszteséges pakkjaikat.
PANNERGY