Néhány érdekesség Norvayból:
Ingyen van a víz, kb 15huf /1 Kw áram.
Olaj, és gázfűtés tilos a lakosság számára. KŐ és tégla stb. épités kivételesn engedélyezett. F ÁBÓL és szigetelve, elemei megvásárolhatók telepeken. Sokan maguk csinálják
stb...
Néhány érdekesség Norvayból:
Ingyen van a víz, kb 15huf /1 Kw áram.
Olaj, és gázfűtés tilos a lakosság számára. KŐ és tégla stb. épités kivételesn engedélyezett. F ÁBÓL és szigetelve, elemei megvásárolhatók telepeken. Sokan maguk csinálják
stb...
Én svéd (East Capital AB) és finn (Northern Star Partners Oy) befektetőkről tudtam, de már mindkét társaság lenullázta a részesedését: link
Szerintem ők nem politikai okokból léptek le, egyszerűen rájöttek, hogy rossz befektetést csináltak: nem teljesültek a Bokorék által felvázolt elképzelések, a Lazarus bedőlése pedig a részvényárfolyamot a pincébe küldte.
nem csak a Richtert adták link
mindent adnak amit érnek.
És a Panncsiban is volt norvég befektető, mert láttam a részvénykönvben, és ott voltak a közgyűlésen is.
Erre mondtad hogy feltételezés.
Utána erre mondtam, hogy fityesz.
Ezután lettem földműves.
Azt hittem jobban ráugranak a kicsik.
400-as konzervatív elemzést máshol is nyomják:link
Ha jön az eredmény és Győrben a kivitelezés is jól halad,akkor 400 nem fogja megállítani.
Érdekesség az,hogy a lefelé körben itt többen esküdöztek,hogy majd 800-ra meg 1000-re megy vissza,most meg nincsenek már itt:)Én aki végig lefelé vártam pedig jól belevettem,mikor éreztem a fordulatot a cégben.
Köszönjük tigus.
Hiányoltam a KBC-s elemzést ( még hónapokkal ezelőtt) most megkaptam/kaptuk. Abból a szempontból nagyon jó, hogy részletesen kitér mindenre ami napirenden van. Nyilván, ahogy sokan mások is ezt nagyon-nagyon konzervatívnak gondoljuk, de az hogy számba vesz mindent igenis elismerésre méltó.
Most már van egy un. elemzői vélemény, amivel szembe állíthatók majd a tényadatok. Remélem egyre többször halljuk majd azt a szófordulatot, hogy az elemzői várakozásokat messze felülmúlta.... A várakozássokkal kapcsolatban volt már olyan jelentés amikor a vezetés fogalmazott meg célokat az eladott hőmennyiségre vonatkozóan a következő negyedévet illetően. Ha kérhetném pénteken ezt tegye meg a Q4-re... Lehet az is konzervatív csak ne ennyire.
PANNERGY