Elkészült a miskolci videjó a távfűtés áráról és itt-ott a munkálatolról: link
Törölt felhasználó2012. 09. 28. 21:24
Mit tippeltek a közeli 1-2 heti Pannergy árfolyamára?
Mikor várható a Miskolci projekt hivatalos próbaüzemének bejelentése?
Ezt csak azért kérdezem, mert van egy nagyon extrém jó ház vételi lehetőségem, és nem tudom, hogy még várjak 1-2 hetet hátha felmegy az árfolyam 650-700 ft közé, vagy ismét itt fog 600 Ft körül toporogni az árfolyam!
Még kb. jó 25K db Pannergy részvényem van, de a ház vételéhez mind értékesíteni szeretném, ám nem szeretném egyszerre eladni, mert azzal félek rosszul járnék, inkább csak apránként ezresével adogatnám el!
Ennél jóval többet ér, de most nincs lóvé, kell kenyérre. Külföldet még nem győztük meg így azok távol vannak. Egy két alap cserélgeti egymás között a lóvét, de friss lóvé nincs. Magánbefektetők, mint én is néha betolják a lóvét, ha meg autó kell vagy ház kiveszik és összességében mínuszos a szaldó.
Nagy lóvét várok a pancsinál és gyorsuló ütemet. Sokan az első nagy projektet várják. Jövőre már remélhetőleg kapacitásproblémáik lesznek.
Komolyan nem értem mi nem stimmel..miért nem emelkedik...nagyok a kilengései...
Szerintük a könyv szerinti érték a féléves jelentésben 593 ft volt. Na most abban elvileg nincs még benne a 300milla(az előleg sem) és az egymilliárd támogatás sem.Nem beszélve arról,h a féléves záráskor Synergon árfolyama 300ft körül volt..most 425. Ez +125millió kb. Szóval összesen ami még nincs benne az árban biztosan az 1,4 milliárd forint körül van.Ezt leosztva egy részvényre kb 60 Ft.Tehát akkor a könyv szerinti érték 593+60=653Ft(amiben a negyedéves mínusz persze nincs benne,mert azt nem tudjuk még).Tehát a könyv szerinti érték 653Ft és ebben nincs benne Miskolc,Szentlőrinc termelése!!!Mivel a könyv szerinti érték a készpénz állomány és az eszközök összege termelés nélkül. Szóval számomra érthetetlen,h miért nem áll egy kicsit emelkedőbb pályára...De be kell ennek érnie...
saját vélemény, de továbbra is úgy gondolom, hogy vki spekire játszott néhány napra és mivel nem indult meg, elmaradtak a limites emelkedések :) ezért elkezdte kiszórni
(persze a tévedés jogát fenntartom ;) )
van néhány jó papír a béten (sajnos nagyon kevés), ezek közül az egyik szerintem a panny
ha kész lesz a miskolci projekt, az szép hasznot fog hozni, márpedig nem kell sokat várni, hogy kész legyen
PANNERGY