Az a baj, hogy politikával kapcsolatban nálunk, hogy egy idő után már nem érvet ütköztetnek, hanem megpróbálják a vitapartnert a másik oldal bérencének titulálni. Én szívesen beszélnék politikáról, de 2 éve nácifasiszta voltam, most meg liberálbolsevik zsidóbérenc vagyok...
hát nem tudok pontos adatokat, de szerintem voltak elmés hozzászólások is orbánék programjáról, eszközeikről stb.
az arány nagyon nem mindegy, de mit tudsz csinálni, a fórum a társadalom lenyomata, ha ott gyűlölködés van, itt is...
Törölt felhasználó2011. 02. 14. 15:36
Az új igazgató nyilatkozik a miskolci távhő jövőjéről.Pannergyval kapcsolatban kicsit vissszafogott,mintha hírstop lenne. link
nem régen még portival volt teleírva, na ugye hogy jobb így?:)
amúgy megértem, amit írsz, erre működhet az ON/OFF szócskák használata, én majd figyelek rá a saját kommenteimnél:)
ebben is van igazság, sajnos, de nem hiszem, hogy az elnyomott érzelmek, vélemények segítenének, inkább ki kéne engedni a gőzt, nem? csak nem mindegy persze, hogy hogyan...
politikai fórumok meg vannak, de egy fórumban akkolr születik sok hozzszólás (leszámítva a botokat mint dr house = porti)ha szabadon lehet kicsit más témákról is írni, ráadásul a politika és a gazdaság kéz a kézben jár, a politika itt nem off!
PANNERGY