22:38
- Athénban sikeresen robbantottak (Portfólió)
A New Yorkban talált amatőr bomba és a Pittsburghben szintén talált robbanószerkezet után ma este pokolgép robbant Athén belvárosában a HSBC egyik
Itt a lap alján fel van sorolva néhány intézményi befektető, köztük az East Capital is: link
Nem tudom, hogy mennyire megbízható ez az oldal. A legnagyobb meglepetés számomra, hogy aszerint az ING tavaly szeptember 30. és desember 31. között 2.64 millió részvényt eladott, ami több, mint 10%, tehát mindenképpen jelenteni kellett volna. A Berenberg "csak" 1.29 milliót adott el, azt jelentették, és december 31-én még több, mint 700k-nyi részvényük volt az oldal szerint.
Miskolc elég nagy és jövedelmező projekt lehet ahhoz, hogy a pénteki közgyűlésen résztvevő 34k-s intézményi befektetőnél nagyobb halak is megjelenjenek. De lehet, hogy annak az eredményét megvárják, mielőtt lépnek.
Valami egyébbként lesz itt a tulajokkal is, valami átrendeződés, amit Kovapapa vár, pénteken is könyvön kívűl repkedtek az 5k meg volt egy amit betettek 25k!
A Polifin-t is ideje lenne már valami tisztességes névre átkeresztelni. A névnek semmi köze a geotermiához, és már nem először találkozom a "Polifon" változattal, például a mostani eseményekhez kapcsolódó MTI közlemény: link
Kovapapa: Ha az Aquaplus-szal közösen jelentkeznek, akkor van esély rá, hogy az Aquaplus fel tud ilyet mutatni, illetve rendellkezik minden egyéb követelménnyel. De nem tudom, hogy Rákoskeresztúrt egyáltalán megkutatta-e valaki. A PannErgy olyan cégeket alapít, amiben 90% az övé, a Főtáv kikötötte, hogy a létrejövő projektcég legalább 25%-át megszerezhesse, szóval vannak itt egyéb ellentmondások is. Majd eldöntik Bokorék, hogy erre a pályázatra így jelentkeznek-e vagy sem.
Átnéztem a hétvégi termést. Ez nagyon jó, hogy megvan a befogadás és hétfőn indulhat a fúrás. Azon viszont csodálkozom, hogy Káli Sándorra nem szakadt rá a plafon, amikor ezt mondta: "a PannErgy személyében pedig egy tapasztalt, több sikeres projektet levezetett partnerre leltek". Az éves jelentésben még csak annyit ferdítettek, hogy a félév alatt nagynehezen megfúrt egy szem szentlőrinci kutat már többes számban "sikeres próbafúrások"-ként próbálták meg eladni, most Káli úrtól "megtudtuk", hogy a PannErgy már több sikeres projektet is levezetett. Hogy a jövőre vonatkozóan tévednek, az még rendben van, de a közelmúltat miért kell szebbre hazudni, mint amilyen volt, és még mindenki emlékszik rá?
No, nem akartam ünneprontó lenni, örülök az eddig elért eredményeknek, és bízom benne, hogy sokra viszi a cég. De remélhetőleg csak korrekten, transzparensen, a kisbefektetőket és a nyilvánosságot időben és pontosan tájékoztatva.
nem tudom Pannergy megfelel-e a Főtávos követelményeknek, de szerintem sajnos nem! Szentlőrinc belefér az üzemelő kategóriába?!
8. Műszaki, illetve szakmai alkalmasság: a Jelentkezőnek (közös jelentkezőknek
együttesen) rendelkeznie kell minimum 1 db 1 MWth-, vagy minimum 2 db 500
kWth vagy azt meghaladó termikus teljesítményű megvalósult és üzemelő
geotermikus kúttal, az ajánlat benyújtását megelőző 3 évben.
PANNERGY