sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
nem is tudom mit gondoltam, hogy jo felnött fejjel, gyakorljak valami megbocsatast, masodik esely....hamar rajöttem, hogy nem fog menni...tovabbi eszkalacio elvagva
Akkor jól mondtam! Eladhattad volna simán 1600 fölött! Nem? Nyertél volna. Igen? Kielemezted alaposan. Akkor most mi van? Mire jutottál? Ilyen faszságokra, hogy az MVM eladja a ki számított?
Elso vételem 1540en volt mikor pár honapja mondat hogy ez jo lehet, akkor kivettem egy nagy pakkot...mondjuk nincs eppen pluszban...mol kivételèvel nem jo semmim..usa-rol meg ne is beszéljunk..😭
NER megy a faszba, ez nyilvánvaló! Mentik a pénzüket, viszik a nyugati bankokba! Nekik az az egyetlen menekülő út,bha kitudják menteni a pénzt és lelépnek! Tehát a Rencsár féle patkányok még okozhatnak áresést!
Hozzàteszem, hogy pont az MVM-re nem gondoltam, hogy megszabadul a pakkjától. Nagy sumákolás sejthető a háttérben! De, hogy erről a Panny vezetése tudott, arra a nyakamat tenném. Ezért nem vettek eddig egyetlen db saját részvényt sem!
Igen...bent a cikkben, azt irja mult heti...kis kitettségem van itt...23e db...még Oldrider Ur ajánlotta hogy jo...annyira nem figyelem...ha latok vmi cikket azert berakok Nektek ha gondoljátok...bár most furdőzok
PANNERGY - moderalt