Sziasztok Please, valaki dobjon meg egy sablonszöveggel amit a feljelentéskor küldtetek el, köszi! astitrader kukac gmail pont com Szeretném ezt a szart letudni és elfelejteni ...
nem fejeződött be, de nem is alakult át az nyrt zrt-vé. felszámolás alatt áll, ebből már semmi nem lesz. jó esetben a bűnösök mennek a sittre, rossz esetben nem. urban legend szerint többen már az országban sincsenek.
A felszámolás kezdete és befejezése 28/1. A felszámolás kezdetének időpontja:
2024. május 2. A Gazdasági Kollégium ügyszáma:
Fpk.12685/2023 A változás időpontja: 2024/05/02 Bejegyzés kelte: 2024/05/03 Hatályos: 2024/05/02 ...
Tulajdonképpen itt pénzmosás történt! OTT - One átjátszotta ill, átmosata a másik cégnek a pénzt. Hogy ki kapott belőle azt nem tudom, de legyen azoknak átok a családján.
Sziasztok Valaki dobjon meg egy sablonszöveggel amit a feljelentéskor küldtek el páran, köszi! astitrader kukac gmail pont com (akinek írtam az válaszolt de nem küldött :D)
Tiszteletem és együttérzésem a károsultaknak, én vagyok Jamukha, Notata spannja, írjátok ezt az OTC-t, nekem beúgrott mi van, ha párbaálltok és 1 forintért eladjátok egymásnak? Úgy lehet, le lehet írni veszteségként, akkor megmentettek 15%-ot.
Az itt lévő pár ezer db részvényemet már rég leírtam veszteségnek, egyértelmű, hogy ebből pénzt már nem látunk. Aztán az jutott eszembe, hogy ezen a tőzsdén minden megtörténhet bármikor bárkinek a pénzével eltűnhetnek, következmény nem nagyon van. Aztán egyszer nehogy kitalálják, hogy a részvény tulajdonosa, mint a cégben tulajdonos, felel a cég tartozásáért. Csődbe vinnének egy tőzsdei céget, a vezetőség lelépne, pénzük nulla, a kistulajdonosokon meg elkezdenék behajtani a tartozást. Na ez lenne röhejes. Ez jelenleg fikció, de nehogy megérjük. :(
Sziasztok, Valaki elküldeni azt a sablon szöveget amit a feljelentésnél használtatok? Köszi! astitrader kukac gmail pont com (csak azért teszem meg a feljelentést, mert nyoma kell legyen hogy ez a tetves ner-es g**i rezsim hogy nyúlt le nem kevés pénzt az MNB asszisztálásával)
OTTone