https://bet.hu/newkibdata/128714552/E%CC%81rdemi%20hata%CC%81rozatok%202022-04-28.pdf . A határozatok közléséből (gondolom véletlenül) a 11/2022. (04. 28.) sz. határozat kimaradt - ez, ha jól emlékszem - a 2021. évi működéssel kapcsolatos felmentvény megadásáról szól (bár meglepő módon az előzetesen meghirdetett napirendi pontok között ilyen tételesen nem is szerepelt - kíváncsi vagyok az MNB-nek ez egyébként szemet szúrt-e, mert képviseltették magukat), amely 1123509 db nem és 10000 db tartózkodás mellett került elfogadásra.
Azért az tényleg kaffkai " véletlen", hogy pont most találnak problémát Gyapjas úr könyveléseiben. S valahogy minden arra megy ki, hogy az OTT1 semmiképpen se tudjon visszatérni a piacra. A beszámolókban rejlő eredmények - ha igazak, most már ki tudja- , egyébként bőven elegendőek a cég fennmaradásához, az üzletmenet folytatásához.... Itt szerintem valamilyen elszámolási/ befolyással/ tulajdonlással kapcsolatos vita van, amit így vívnak meg manapság.... kivéreztetés, a kisbüfik itt csak forgácsok, senkit nem érdekelnek....
Ok, van kivetel, nem azt mondom, de speciel nekem srmmi nszuksegem ezekre a forumos megertokre. A legtobbje aljas kis hazug, elonyoket kereso spekulans.
Sajnos kimaradtam az ügyvédnős társulásból, így szerintem nem is tudok mindent amit ők tudhatnak. Jo lenne tudni, hogy mire jutottak, ha egyáltalán jutottak valamire.
Meg én is, 50-es őszhajú, szemüveges, láthatóan ebben a közegben idegenül mozgó kék inges férfi. Jó lenne pár szót beszélni a sorstársakkal. végig olvastam az összes előterjesztést, nem sok jót szűrtem le belőle, a cég, a könyvvizsgáló is többször használja a de, ha, amennyiben szavakat negatív fejlemények bekövetkeztére.
OTTone