Még április 13-án írtam: " Szerintem az OTT-ONE esetében simán előfordulhat az is, hogy utólag,
látva a cég körüli felfordulást, a hatóság nem tartotta elegendő
mélységűnek a 2019-re vonatkozó könyvvizsgálatot."
Lényegében semmit nem mondtak, sőt azt sem tartották problémásnak, hogy amennyiben a 2019-es jelentés tartalma módosulna, úgy a 2020. és 2021. évi jelentések alapja is módosul, vagyis azok is kukázhatók, tehát azokat is újra kell készíteni és elfogadni. Tehát ez valószínűleg a felfüggesztés meghosszabbodását fogja kiváltani. Az erre irányuló felvetésre - ügyesen elémenve egyébként - az volt a válasz, hogy bíznak abban, miszerint a 2019. évi jelentés számai nem változnak majd.
De ott voltam, és röviden írtam is korábban az ott történtekkel kapcsolatban. Formalitás volt, a két tábor a saját elvei szerint szavazott a határozati javaslatokat illetően - érthető okokból a felmentvény is megadásra került, mert kevesen szavaztunk ellene.
Épp erről van szó hosszú évek munkája, egészségileg tönkre baszta valaki az embereket... Közte engem is... És úgy ahogy mondod senki se jöjjön azzal hogy saját döntés volt.... Mer ez kurvara nem arról szól.....
Kevesek tudhatják a teljes igazságot, hogy ki kit akar tönkre tenni, talán csak egy dolog tűnik biztosnak, hogy a kisrészvényes megszívja. Részemről semmi biztatót nem láttam a tulajdonosok reakciójukban. Ami feltűnő volt, hogy a megjelent nagyrészvényesek olyan ügyben is igennel szavaztak, amikor én pl. nemmel (juttatások kifizetése) Ez számomra azt jelentette, hogy mi megszavazzuk a pénzeteket, de ti elintézitek, hogy mi kapjuk valamit a részvényünkért. Persze ez csak az én feltételezésem, és remélem, hogy nem lesz igazam, viszont azt megígérhetem, hogy nagyon kitartó leszek a pénzem visszaszerzése miatt. Van, volt egy csomó opus részvényem, és igen buktam rajta, de az csakis az én döntésem volt, hogy mikor veszem, és mikor adom el, ezért ne vágja senki a fejemhez, hogy ez a tőzsde, mert itt a ottone, mkb, mnb trióból kettő biztos, hogy csalt, és még lehet egy titokzatos negyedik résztvevő is.
Nem neked szántam a hahot 😁😁csak nem történik semmi, ha történik is mindig jön újabb vissza lépés,ami borít mindent, minden egy körülményes lassú.. MNB nem akar egy kicsit gyorsabban reagálni? Csak a hónapok évek telnek 1 éve húzódik ez a szar kitidja ki miatt kinek mi a szándéka. Fa** kivan már de tényleg. Nem tudom ki miatt
OTTone