Ma engedik vissza a Kartonpackot a parkettre. Bár nem olvastam róla,hogy beadta volna a 2 év elmaradt auditált beszámolót.Remélem,hogy januárban mi is visszajövünk.
Sziasztok! Csak érdeklődnék, hogy valaki megtudja mondani, hogy kb. hányan lehettek a könyvvizsgálót választó közgyűlésen? Sajnos a munkám miatt nem bírtam jelen lenni. Köszönöm!
Az előző hsz. - emben én is kb erre akartam rávilágítani. (nem kupec szavait megkérdőjelezni), csak a végére már nem írtam oda, hogy húzzák-nyúzzák a dolgot, ami majd azt jelenti, hogy, ha lesz is 2021-es jelentés, az is egy rakás semmi lesz, ami automatán megint hozzátesz vagy fél évet az elnyújtható dolgokhoz, akár a visszaengedéshez, akár a normális kereskedéshez. Lehet mínuszolgatni, de sajnos nálad van az igazság, mikor azt írod, hogy a kommunikáció 80%-a bullshit.
Az MNB ezen felhívására elegendő lesz benyújtani a cég részéről egy tervezetet, amelyben leírják, hogy mikorra lesz kész a jelentés. Szóval ez a bírság közvetlenül biztosan nem gyorsít semmit, de legalább 1M-t kivesz a cég zsebéből.
Nagyon helyes ez, lépjenek is a nyakukra, mert ellenkező esetben ha jól sejtem, akkor 60 napig szüttyöghetnének megint. Bár nem bízom benne, hogy idén bármi érdemleges infó lesz. Ezek ki akarják bekkelni, amíg csak tudják.
Elfelejtettem a határidő ma este 21 óra! Én kintrol örülnek ha visszajonne!!Hisz ez nehezebb “ munka” mint pl egy gyárban v asztalnál az irodában melozni!
Amit alább írtam NEM ezt jelenti, és nem is erről van szó. A folyamatban lévő projektek futnak, ezeken TÚL további, nagyértékű szerződések nem kerültek megkötésre. Azért nem ugyanaz, szerintem!
OTTone