Szepek es feherek! 😀 A dal kicsit szomoru, de benne van hogy sut a nap a felhok felett... a lanyoknak pedig igazan szep hangjuk van. Remelem mindenki megtalja az eleteben a felhok felett suto napot! Meg ha kilatastalannak is tunik neha a helyzet.
Ez van. A penzemmel le kellett volna lepnem vegleg ebbol az orszagbol. Nagy hiba volt itt maradni. En idiota, adtam eselyt ennek a kis magyar innovativ cegnek. Ismet titkolom majd, h magyar vagyok, mint kilencvenben, mikor az osztrak kiirta uzletere: Magyar ne lopj!
22. 11. 12. 2. keruletek, meg mondjuk Velencei to, Biatorbagy, Bicske, Zsambek, Dobogoko, Eszteegom, Nagymaros. A hegyeket jobban szeretem, de kell a hosszy tav is mert az nagyon mas es aug 31 Balcsi kor, kell a km a labamba. Amugy total amator vagyok.
Sok befekteto penze ,,fagyott be,,. Majd mreglatjuk kinek meddig er el a keze. Felesleges energiat pazarolni olyan dolgokra amelyek csak bolha csipesnek minosulnek. (az en koromban mar feher viragot szoktak adni😀 amugy nincs harag virtualis befekteto tarsak kozott)
OTTone