Ezeket ellenőriztem jómagam is, a United Dots mára több mint felezett. Viszont az első négy cég között megjelent egy GM Diestleisung nevezetű is (nem néztem utána, hogy kihez köthető).
Igen, csak a perközösséghez itt a 2200, adott esetben teljesen rezignált kisbefektetőből kell verbuválni, ami nem biztos, hogy egyszerű eset.
Törölt felhasználó2021. 05. 20. 15:28
"" 1.6+1.4 millió United dots+It inv. ltd-nél 1.1 millió genitpro kft (korábbi nevén heffner media kft) 1.3 millió bit pryrite ltd (Elvileg ez Kósáé, aki ugye isrv-s; https://beta.companieshouse.gov.uk/company/08630270/persons-with-significant-control ) Nos, ezek itt kb 15%, szépen elosztva, miközben a közkéz ugye 100% :) Itt még mindig az iSRV az irányító, csak az a kérdés, hogy nem akarnak ők tőzsdére jönni és ha már amúgy is áttételesen 15%-ban benne vannak ottókában, esetleg belebújhatnának teljesen. :)" ezt írta a törölt felhasználó 2020 szeptember 24. Én vissza kerestem
Ezért nem fog bedőlni.Abból hatalmas botrány lenne,hiszen Neres cég.A lélegeztető gép körül lehet valami gebasz,ott variálhattak a számlákkal,hogy eltüntessék a hasznot.Persze ez csak feltevés.Egyébként a tőkeemelés után már volt beszámoló,amit a könyvvizsgáló jóváhagyott.Nem gondolnám,hogy lerabolták a saját tőkét,mert azzal Máyer már a börtönnel játszana.Fekete Dávidot is bekasznizták ,mert több károsult feljelentette,hogy több 100 millióval megkárosította őket. Itt milliárdokról beszélünk,és ahogy kupec írta legalább 2200 kisbefektetőről.
Májer úr nem adott el, konkrét számot nem szeretnék írni. Tűzkő doktor nevét nem láttam az első néhány oldalon - utána meg már összefolytak a nevek. :-) Mint írtam, Eckhardt úrnak több van most, mint amennyit jegyzett, kb. 2x annyi. Nyári zsolt névre nem emlékszem, nem volt az előzetes listámon (de Bartos Imrét láttam, többet is :-) ). Genitpro 4. a rv-könyvben.
OTTone