Csak nincs aki dolgozzon benne, lásd 8 általánossal is lehet bárki ápoló. Februárban három ilyen próbált gipszet varázsolni a lányom karjára...amikor levették egy másik kórházban, nagyon megvolt a véleményük a munka minőségéről:/
De hatása van, mert ha a politikusok nem üldözik megfelelően a törvény erejével a mutyit akkor ez van ami most van pl. ott-nél. És mivel mindannyian ebben az országban élünk és látjuk hogy mi történik körülöttünk. Mit hallunk a környezetünkben lévő emberekről, vállalkozókról, látjuk az indokolatlan meggazdagodásokat rövid távon. Régebben sokan mutyiztak kicsiket, most rétegmutyizás van csak egy réteg mutyizik ami köthető a mostani vezetőinkhez. Lehet 2010 előtt is így volt, de az elszomorító és bilincs. Nem vagy elfogult ugye vagy naiv a mostani elvtársainkkal, mert igazi mesterivé váltak a mutyinak ezen hazafiasnak mondott emberkéink. Az ott-re visszatérve te is hallottál a felügyelő bizottsági tag buliáról amiért el kellett hagynia a bizottságot. Ekkora lóvékat csak politikai hozzájárulással kaphatja meg valaki, még ha rendesen el is végzi a megbízást, megrendelést. Ez a mostani ügy politikusi közreműködéssel jöhetett létre. Ugye nem vagy naiv? De én már nem akarok erről többet beszélni elfáradtam. Szép napot.
Azt amit leírtam.. Amúgy a politikai döntések valóban hatással vannak nem csak a BÉT-re,hanem a teljes gazdaságra,de ez nem azt jelenti,hogy a cégvezetők csalásainak következnie kell ebből.
Miért ne, a tőzsdét politikai döntések is befolyásolják, így ezt is lehet akár mekkora tramuma neked már látom. A lélegeztetőgép beszerzés politikai vonalon jött ne legyünk már naivak. Így nehogy már ne politizáljak. Ez a szál a meghatározó ebben az ügyben. Ha nem gépezik a cég akkor nem is lett volna gond. Úgyse volt rajta hasznuk. A fityisz mutyi legjobb példája szvsz, akár mennyire ellenkezik az érzéseiddel :D
Na ez már politikai lett. Mindegyik szereti a penzt , de a nepnek ezek adtak vissza joval tobbet rengeteg hitel ingyen gyerek csaladtamogato ingyen penzek az adók lenyiras (egy van ami nagyon fájó a 15% a tőkejövedelmek ellen )ha azt eltorolnek mekkora lenne!! A lényeg nem szamit ha Ott1 visszajön lehetne vmi uj ner fonokkel vagy bárkivel lényeg hogy akik benne ulnek jól járjanak!! Penznek nincs szaga!!
OTTone