Arra is, meg erosen tulzott az 1. pontban, h ezt megszivtuk. Ez egyaltalan nem kovetkezik szamomra a leirtakbol, szamokbol. Az isrv e hova lett az egy nagy kerdes.
A rv-könyv szerint van még négy cég, 1M db-nál több részvénnyel. MIndenki más kevesebb, mint 1M részvénnyel rendelkezik. Nekem is eszembe jutott, hogy nem véletlenül alakították így a tulajdonosi struktúrát.
Emlekeztek, Opusnal/Phyl mekkora panik volt a Budacash botrany idejen? Senki nem latta a valodi tulajokat. Nem azt mondom, h ez is a Meszarose lesz, inkabb csak azt, h nyugalom es turelem. Azert benezek en is valamelyik heten. Kiv vagyok pl Tuzkore, Nyarira.... Majernek jelentos a tetele?
Tehat, Majer nem adott el. Neki mennyi van? Tuzko doktort lattad? Eckhadt urnal mennyit lattal? Nyari Zsolt? Valoban aproztak, de rosszabbra szamitottam. Nehez megmondani, h a maganszemelyek mogott van e mas is. A Genitpro nem adott? Jelentos a tetele? 04 16 an fuggesztettek fel, tehat a 04 23 az kesobbi datum. Koszonom szepen az alapos munkadat es, h megosztottad velunk.
Bocsánat az optimizmusomért, de úgysem tudok mást tenni, már kivárom a végét! Én nem hinném, hogy a lélegeztető gép biznisznél Májer lenne a hunyó. Lesz itt meglepetés szerintem.
Nagyon köszi kupec, hogy megosztottad az infót. Három dolog jutott eszembe: 1. Megszívtuk. Kimenekültek a nagybüfik és magára hagyták az üres házat összedőlni. 2. De! Egy üres házat akár bárki megvehet báránybőrnek és mivel már csak megszívatott kisbüfik ülnek benne, akár fel lehet tolni az árat. Ha jól sejtem, már nincs olyan nagy, aki milliós tételben tudna önteni szart a nyakunkba. Már csak magunkat szarhatjuk össze. :) 3. Remélem Májer sittre kerül. Egyetlen elégtétel lenne számomra, ha már miatta elbukok egy rakat pénzt.
OTTone