Ennyi..végre valaki.. Hagyjuk már ezeket a baromságokat ,hogy egy ilyen kis porszem céget nem "hagynak".. dehogyisnem..ezt a nagyságrendet pont le sem sza...ják. Pluusz igen..teljesen jogos,hogy a legnagyobb baj,hogy még olyat sem találtak aki csilliárdokért de legalább elvállalja.. az egyáltalán nem lehet véletlen..
Az, hogy nem hagyják bedőlni hiú ábránd. Matolcsy rokonának bankja (NHB)is ment a levesbe. A gépek itt vannak, sajnos a többi nekik közömbös. A kormány emberei szemrebbenés nélkül bármit megtesznek nyíltan, következmények nélkül. Egy 6 miliárd kapitalizációjú cég bedőlése nem fogja őket nagyon felkavarni. Nincs benne lóvéjuk. Ha volt is nekik rv azzal csak költőpénznek játszadoztak benne a kisemberek. Pár nap alatt eljachtozták azt a néhány tíz millát. Itt nem volt sose miliárdos forgalom, úgyhogy csak mi ülünk már ebben a szarban. Egyedül maradtunk. Korábban megírtam, hogy július előtt itt nem lesz kereskedés, mint ahogy azt is, hogy elkülönítettek leszünk hamarosan.
Fene tudja, forró krumpli most az ottó, megégetni magát gondolom egyik sem akarja. Most van még az eddigi kettőn felül plusz három hetük, hogy találjanak alkalmas jelöltet. Én szorítok Ottónknak, nekem kedvenc kis papírom, (kár lenne, ha ez is menne a lecsóba a synergon mellé)
az nem sok jót ígér, ha a könyvvizsgálók sorra utasították el a megkeresést. nem a munkát kellett volna ilyen rövid idő alatt elvégezni, hanem csak elvállalni, hogy majd megcsinálja a könyvvizsgálatot innen nem lesz egyszerű felállni talán az igazságügyi könyvszakértő tiszta vizet tud önteni a pohárba. de az meg olyan szaki, mint gyapjas volt, nem fogja bemondásra elfogadni az igazgatóság szövegét
semmi nem fog kiderülni, mint korábban már írtam, csupán néhány napirendi pont kapcsán fog döntés születni, a többi kérdésében a kgy felfüggesztésre kerül
OTTone