Úgy látszik gondod van a szövegértelmezéssel.. Olvasd el mégegszer a közzétett információkat és próbáld meg a problémákat helyén kezelni és nem a zorbánra fogni. Amúgy hogy értékeled a kialakult helyzetét a cégnek ?
Ha könyv szerinti értéket nézünk sokan bajban lennének a BÉT-en...szerintem Mayer nem elég tökös ahhoz hogy árverjen komoly összegekkel itt ülő embereket...azért a mai világban könnyű megtalálni valakit...és 5000 forintért is tettek már csúnya dolgokat emberek...itt meg 10-100 milliók is lehetnek valakiknél...nem aludnék jól a helyébe, ha szándékos csalás a gyanú, meg kellene nézni hogy ott vannak e még a mammutba, ha igen nincs gond, ha nem, a holnapi napot sem kell megvárni, mert akkor mindenki tudja mi történt
Ki huhog ? Miről beszélsz ? Írd már le,hogy mi az amit tudunk,mik a tények a jelenlegi információk alapján.. Miért próbálsz meg hiú reményeket táplálni másokban ? Fizetnek érte ?
Attol mert tovabbra is ugy gondolom h konyv szerint a ceg realisan 50-80-ft-ot er meg nem orulok ennek mivel k:::va sokan biztak benne es igy ezt nem tehetik emberekkel.. hanyinger az egesz ahogy van.. halisten nem ragadtam bele.. sok jora nem szamitok.. elkepzelhetetlen nekem h ne verjek szet ha egyaltalan visszajon..
Szerintem ne szivjuk egymás vérét. Kellenek a pro és kontra érvek is, amig uriember módjára csináljuk. Nyilván valo hogy mindenki csak találgat és ötletel egyenlőre. De szerintem jo hogy itt megosztjuk a gondolatainkat....
OTTone