Lesz is, hogy elmarad mind a kettő a járvány miatt. Attól még közölhetnének érdemi dolgokat, sőt valamilyen digitális formában meg is tarthatnák. Na az volna az igazi!
Te milyen valóságban élsz? Gyakorlatilag tök mindegy milyen céget nézel, mindegyik esik...Most ez van. Nem ezzel a céggel van gond. Hanem a világban zajló folyamatokkal...
Úgy néz ki igaza volt itt azoknak akik 230-nál is mondták ,hogy 50-et sem ér ez a cég könyv szerint..most lassan el is éri.. szánalmas átverés volt az egész..jó piacban is kitömték a kicsiket..jah és persze 250-en tőkeemelés..csak röhögni lehet az egészen.vicc.
Jövő hét szerdáig mindenképp, mivel a közgyűlés előtt 21 nappal közzé kell tenni. Remelem jól számoltam... Bár nem lenne rossz egy tájékoztatás a rendkívüli közgyűlésről sem, mert az jövő héten lenne...
Törölt felhasználó2020. 03. 18. 23:04
én sztem lehet h maholnap kirakják az éves jelentést
Eddig forgott 20 szoros P/E-n majd most meglátjuk. Kockázatos, így megy a levesbe... nézd az OTP is megy szépen le, a MOL sem szárnyal. Pedig elég jó év van mögöttük. Sajnos nem a jó előző év számít, hanem kinek milyen károkat okoz a vírus. A másik nagy kérdés, hogy mennyivel tudod visszavenni olcsóbban? És szerintem ezért is zuhan ennyire, mert meg mindig azt hiszik sokan (jogosan), hogy a pánik meg messze nem érte el a véget. Én nagyon gyors fordulatra számítok akar már a jövő héten. De nem szeretnek lemaradni, ezért a feljebb eladott részvényeket megpróbálom szépen lassan visszavenni lefelé😉
Azt latjak hogy minden nap lemegy, ezert kiszallnak hogy esetleg lejjebb visszavehessek. Ész nélkül adják. Ezert jonnek a joslatok, elemzesek' (vicc) tippek meg a vilagvege stb. hatha azok is beszarnak akik eddig tartották. Drága mi? Tudod mi a draga? Pl. az estmedia, nem ez. Itt spekulansok vannak nem befektetok, pedig ez a ceg mar nem= a lufi papirokkal, de ugy kezeli mindenki. Ez nem megy igy örökké 10-20%ot nap mint nap; a legitarsasagok esnek annyit mint ez, mikozben qrvara nincs kozvetlenul kiteve ugyanazon kockazatoknak-visszaesesnek. Meg uzletet is szerzett a napokban a tavoktatassal-mikor mindenki kinlodik..
Tavaly összeszámoltam a lehetséges bevételt és 4 milliárd körül jött ki. Ebből kb 500 millió nyereség lehet. Ha ez bejön, akkor kb 14-es EPS van. Szerintem, ha nem jön jó hír hamarosan, akkor 50-60 körül fogunk tudni venni.
Miért kellene csődbe mennie, az "árfolyamtól"? A cég alap tevékenységei között olyan szolgáltatások vannak, amelyek egyrészt fix megbízásból adódnak, másrészt még ebben a vészjós időszakban is keresettek. Az eddigi megbízók - feladatot adók - személye pedig nagyon jó referencia a továbblépéshez. Amennyiben lenne nagyobb tőkéje a cégnek, most lehetne "előre menekülni". A 2019. éves beszámoló után lehet majd véleményt formálni a cég rövidtávú potenciálja tekintetében. Itt max. az lehet egyéni szinten a borzasztó, hogy nagyon sok ember már bőven pluszban is lehetett, most pedig akár hatalmas bukóban is ülhet akár pár hónap, hét, nap leforgása alatt. Számomra egyelőre az a bosszantó, hogy ilyen árfolyamon nem tudok venni, mert nincs már miből, ugyanis ezek a szintek hosszú távon nagyon nagy megtérülési potenciállal bírnak. Korábban említettem, itt az elaprozódott tulajdonosi struktúra számomra az egyik legbizarrabb - akár kockázattal is bíró - formáció, és ahogy más is említette, akár ennek is betudható ez a hatalmas esés. Amennyiben komollyá válik a cég, akkor azt hiszem ezek azok az események, amikor "színre léphet" majd egy nagyobb tulajdonos. Egyet viszont elvárnék, hogy a nagy árfolyam esésből adódóan a cég kommunikációs csatornái nyíljanak meg és a feléjük bizalmat szavazó "kis tulajdonosoknak" adjanak támpontot a fair érték tekintetében, azaz, ha azt nyugodtan leírhatják, hogy véleményük szerint nem indokolt ez a leértékelődés - a cég üzletmenetéből és jövőbeli lehetőségei erre nem adnak alapot -, akkor azt tegyék meg. Bár lehet, hogy ez az egész egy új - nagyobbra hízni kívánó - szereplőnek pont kapóra jön.
Dehogy. Appból nem adok, de ezt a pozit feleztem mert van még 1 belépési pont kicsit lejjebb amit sanszos, hogy elérünk. Ez a papír még mindig nem olcsó.
Én a bétre több pénzt nem hozok. Ha kinézel a nagyvilágban, ott van rengeteg potens, nagy cég, amik kb ennyit buktak és van jövő képük. Vegyél SP500 ETF-et majd ha lenyugszik a piac 2x tőkeáttétel és rongyá keresed magad. Ez meg visszamegy mondjuk 150-ig, ha szerencsén van 1 éven belül. Én csak abban bízom, hogy talán nem megy csődbe a cég. Ha igen, akkor kurva nagy szopón leszünk.
OTTone