sziasztok teljesen friss tőzsdés vagyok, január első napjaiban figyeltem fel a cégre. amit akkor hirtelen felindulásból találtam, az annyira meggyőzött, hogy bele is ugrottam, igaz az itt jelenlévőkhöz képest szerény összeggel és darabbal, 298 körüli áron. utána találtam meg ezt a fórumot is, és követtem minden hozzászólást napi szinten. sok jó gondolat és tudás/tapasztalat van megosztva, ezért nem öntött el a teljes letargia amikor 180-200 között vergődött az árfolyam :D remélem a jövőben sikeres lesz a cég. jól értelmezem a tőkeemeléses tájékoztatót, hogy a március 22-én birtokolt mennyiségű darabra 250-es árfolyamon elővételi jogom van? jövőhéten lesz még ugyan egy tájékoztató, de örülnék innen is pár gondolatnak. köszi
Ha nincs neki és nem akar venni, ide sem néz! Ha van neki, nem beszél ellene! Ha szeretne venni, ( akkor minél olcsóbban) lehúzza! Tehát ilyen egyszerű a képlet!!!
Jó reggelt kívánok mindenkinek 😀 Tudjátok KBR nél a buli akkor lesz ha az árfolyam eléri a 1130 at. Na tehát ha nem adjuk el akkor hamarabb fogunk találkozni 😁😁
Én szívesen eltekintek attól, hogy a zászlórúd és a szalag nem ugyanannyi idő (x) alatt alakult ki, sőt ebben egyetértünk: menjünk 300 fölé és maradjunk is ott tartósan, türelem, lesznek úgyis sokan a beragadtak közül, akik majd dobálják rögtön OTT, de ez legyen az ő problémájuk, amikor a vonat tovább állt. Jó hétvégét!
Igen, pont ezert dobtam ide be. De ez meg nem kesz alakzat, ki kell hogy lepjen es kint kell hogy zarjon. Egeszen nyugodt 300 feletti hatarozott testes gyertya zarassal lennek. Termeszetesen fenntartasokkal kell kezelni, hiszen olykor annyira alacsony volt a forgalom, hogy a technikai elemzes mit sem szamit sokszor. Ez igy jol nez ki, tetszetos, de emelkedi nem a zaszlo miatt fog. Inkabb nemi tampontot adhat, hogy meddig erdemes mindenkeppen tartani. Nalam ez 380-440 sav, ami meglehetosen szeles. Hosszabb tavon nem vitatom, hogy akar 4 szamjagyu is lehet az arfolyam, de egy-ket heten beluli duplazas (199->400/420) azert nemi ovatossagra is adhat okot. Szerintem abban a magassagban mar erdemes vedeni a profitot, en legalabbis biztos huzom mogotte a stopot. De egyelore erjuk el ezt a szintet, raerunk majd akkor ezen gondolkodni. Jelenleg viszont hatarozottan az a velemenyem, hogy turelem, ra kell ulni a kezekre. Amig a forgalom nem fogy el, addig nincs ok a zarasra. Jo hetveget!
OTTone